Тахіні халва з фісташками
(покроковий рецепт з фото)
Хто б міг подумати, що розкішний і смачний десерт можна зробити з декількох інгредієнтів і навіть без використання духовки. Розповім про те, як приготувати тахинную кунжутну халву.
Як додатковий інгредієнт можна додати в таку халву мигдаль, насіння, горіхи та інші інгредієнти. Халву не варять, а змішують всі інгредієнти, викладають у форму і відправляють в холодильник. Особливо це ласощі популярно в арабських країнах. Якщо хочете повністю розкрити смак, подавайте халву з чашкою чаю або ароматної кави.
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Сухе молоко - 2 склянки
- Taxini - 1 Склянка
- Fistashki - 1/3 склянки
1. Просійте в миску цукрову пудру, щоб не було грудочок, додайте сухе молоко і подрібнені фісташки.
2. Перемішайте масу і потроху додайте тахини.
3. Скористайтеся міксером (можна вручну) і перемішайте все в однорідну масу.
4. Перекладіть суміш в пластиковий контейнер і утрамбуйте її ложкою.
5. Надішліть халву в холодильник на кілька годин для застигання, а потім нарізуйте скибочками і насолоджуйтеся. Смачного!