Тагліателле
(покроковий рецепт з фото)
Скільки видів макаронних виробів ви знаєте? спагеті, локшина, funčoza, ріжки…це те, що згадується відразу. А якщо ви знаєте італійські різновиди? наприклад, в цьому рецепті їх я і використовувала.
У цій інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати тагліателлі. Це плоскі довгі спагетті з яєчного тіста. Їх можна брати за основу майже під будь-який варіант пасти. Цього разу я додала до них бекон, вершковий соус і білі гриби. Обов'язково додайте пряні спеції. Запах і смак будуть дивовижними!
- Тагліателле - 200 грам
- Білі гриби - 50 грам
- Вершки - 100-150 мілілітрів
- Бекон - 2 скибочки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чебрець - За смаком
Обсмажте в маслі нарізаний бекон.
Потім додайте слайсами нарізані гриби. Обсмажте інгредієнти до золотистого кольору.
Відразу ж додайте пропущений через прес часник із сіллю і листя чебрецю. Смажте всі разом 15 хвилин, помішуючи.
Влийте в сковороду вершки. Через 5 хвилин гасіння блюдо буде готово.
У каструлі відваріть тагліателлі майже до готовності. Додайте їх до соусу.
Через 1 хвилину прогрівання блюда на сковороді його можна пробувати. Смачного!