Рецепт Тагліателле фото

Тагліателле
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Скільки видів макаронних виробів ви знаєте? спагеті, локшина, funčoza, ріжки…це те, що згадується відразу. А якщо ви знаєте італійські різновиди? наприклад, в цьому рецепті їх я і використовувала.

Опис приготування:

У цій інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати тагліателлі. Це плоскі довгі спагетті з яєчного тіста. Їх можна брати за основу майже під будь-який варіант пасти. Цього разу я додала до них бекон, вершковий соус і білі гриби. Обов'язково додайте пряні спеції. Запах і смак будуть дивовижними!

  • Тагліателле - 200 грам
  • Білі гриби - 50 грам
  • Вершки - 100-150 мілілітрів
  • Бекон - 2 скибочки
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чебрець - За смаком
тагліателле - фото крок 1
Обсмажте в маслі нарізаний бекон.
тагліателле - фото крок 2
Потім додайте слайсами нарізані гриби. Обсмажте інгредієнти до золотистого кольору.
тагліателле - фото крок 3
Відразу ж додайте пропущений через прес часник із сіллю і листя чебрецю. Смажте всі разом 15 хвилин, помішуючи.
тагліателле - фото крок 4
Влийте в сковороду вершки. Через 5 хвилин гасіння блюдо буде готово.
тагліателле - фото крок 5
У каструлі відваріть тагліателлі майже до готовності. Додайте їх до соусу.
тагліателле - фото крок 6
Через 1 хвилину прогрівання блюда на сковороді його можна пробувати. Смачного!

Схожі рецепти