Табуле з кускусу
(покроковий рецепт з фото)
Відчуйте смак сходу на своєму столі, приготуйте пряне і ароматне табуле з кускусу. Дозвольте собі зануритися в це прекрасне гастрономічне подорож, не виходячи з будинку. Йдемо готувати?
Щоб спробувати східне блюдо, не обов'язково вирушати на схід, ви можете приготувати його самостійно. Даний рецепт простий у виконанні, але вимагає терпіння, щоб дочекатися кінцевого результату. Якщо ви не любите поспіх, то це саме те, що вам потрібно. Спробуйте приготувати табуле з кускусу!
- Кускус - 200 грам
- Помідор - 2 штуки
- Огірок - 1/2 штуки (довгоплідний)
- Лимон - 1 штука
- Ізюм - 50 грам
- Цибуля зелена - 1/2 пучка
- М'ята - 1/4 пучка (пара гілочок)
- Петрушка - 1/3 пучка
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Ось, що нам буде потрібно для приготування табуле.
2. Насамперед родзинки замочіть в окропі. Зелень (цибуля, петрушку, м'яту) потрібно помити і дрібно порубати. Викладіть в миску.
3. Томати ошпарьтеокропом, зніміть з них шкірку і видаліть серцевину з насінням. Дрібно порубати і відправте в миску.
4. Огірок помийте і дрібно поріжте. Додайте до решти інгредієнтів в миску.
5. З родзинок злийте воду. Ізюм поріжте і відправте в миску.
6. У миску висипте кускус, приправити сіллю, заправте оливковою олією і соком лимона. Перемішайте.
7. Миску затягніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 4-5 годин.
8. Готове табуле викладіть в салатник і подавайте до столу! Приємного апетиту