Котлети з кускусу
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, легкі, смачні котлетки з рум'яною скоринкою. Таке блюдо можна подати самостійно зі свіжими овочами або соусом, а можна як гарнір. Спробуйте!
Пропоную приготувати котлети з кускусу. Таке блюдо урізноманітнює як пісне, так і повсякденне меню. Прекрасний варіант для ситного обіду або вечері на швидку руку.
- Кускус - 0, 5 склянки
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Приготуйте кускус відповідно до інструкції на упаковці.
Додайте рослинне масло, пропущений через прес часник і терту на крупній тертці цибулину.
Ретельно перемішайте. Додайте тертий на дрібній тертці картопля, попередньо віджавши його від соку.
Перемішайте. Додайте крохмаль, сіль і улюблені спеції.
Перемішайте до однорідного стану.
З отриманої маси сформуйте котлети і викладіть їх на розпечену сковороду з маслом.
Обсмажте котлети до рум'яної скоринки, переверните, накрийте сковороду кришкою і на невеликому вогні доведіть до повної готовності.
Котлети готові. Смачного!