Рецепт Святковий листковий салат «пікантний момент» фото

Святковий листковий салат «пікантний момент»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе , Яйця , Гриби , Печериці
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Я дуже люблю, щоб салати були не тільки смачними, але і виглядали ефектно. Тому ділюся рецептом, як приготувати святковий листковий салат"Пікантний момент" з простих продуктів.

Опис приготування:

Для такої краси обов'язково використовуйте прозору салатницю. Заздалегідь відваріть яйця, філе. Підсмажте дрібно нарізані гриби і цибулю. А далі все просто: укладіть шарами всі інгредієнти і готово.

  • Філе куряче відварене - 400 грам
  • Гриби смажені з цибулею - 300 грам
  • Горошок зелений морожений - 200 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Яйця - 7-8 штук
  • Горіхи волоські - 100 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
святковий листковий салат
1. У киплячу підсолену воду відправте горошок і варіть його 5-7 хвилин.
святковий листковий салат
2. Філе наріжте невеликими кубиками і викладіть в миску першим шаром. Волоські горіхи порубати дрібно ножем. Часник дрібно наріжте або видавіть через чеснокодавку. З'єднайте це все з майонезом і покладіть на філе другим шаром салату.
святковий листковий салат
3. Варені яйця наріжте кільцями і викладіть їх по краю салату. Залишки яєць ще знадобляться.
святковий листковий салат
4. У центр викладіть смажені гриби з цибулею і накрийте їх натертим на крупній тертці яєчним білком. Потім зробіть сіточку з майонезу.
святковий листковий салат
5. Охолоджений горошок викладіть черговим шаром і з боків викладіть кільця з яєць.
святковий листковий салат
6. У центр помістіть шар тертого сиру з сіточкою з майонезу. Накрийте це тертими яйцями і прикрасьте горошком.
святковий листковий салат
7. Яскравий салат готовий до столу! Смачного!

Схожі рецепти