Печиво «Що тане момент»
(покроковий рецепт з фото)
Це печиво - просто чудо! Одне з найбільш легких і швидких в приготуванні, розсипчасте і в той же час тане в роті, воно прекрасно підійде для прийому будь-яких гостей! Начинку можна вибирати за смаком.
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати печиво «Танучий момент». Його також називають чайним печивом, і не дарма: воно дійсно відмінно підходить до чаю і просто тане в роті! Приготувати це печиво не важко, випікати його швидко. Ви можете пофантазувати з начинкою: джем, варення, згущене молоко - підійде все! Це чудове печиво сподобається всім, рекомендую!
- Вершкове масло - 350 грам
- Борошно - 300 грам
- Цукрова пудра - 80 грам
- Крохмаль - 50 грам
- Ванілін - 1/5 чайних ложки
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. В масло кімнатної температури додайте цукрову пудру, крохмаль, борошно і ванілін. Добре все перемішайте міксером.
3. За допомогою кондитерського мішка викладіть печиво на застелений пергаментним папером деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин.
4. Печиво готове!
5. З'єднайте печиво за смаком будь-якою начинкою, в цьому рецепті - вареним згущеним молоком. Смачного!