Свинячі відбивні з редискою по-азійському
(покроковий рецепт з фото)
Свинячі відбивні з маринованим редисом - це просто чудове поєднання м'яса з овочами. Великий плюс цього рецепту в тому, що м'ясо готується в духовці, без зайвого жиру. Сподіваюся вам сподобається!
Приготувати свинячі відбивні з редискою по-азійському насправді досить легко і просто. З рецептом впорається навіть початківець кулінар. Хочете смачно і без особливого клопоту нагодувати свою сім'ю, рекомендую придивитися до даного рецептом. Цікавий смак м'яса з легким азіатським ухилом прекрасно поєднується з ніжним маринованим редисом. Спробуйте!
- Свинина - 400 грам
- Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2, 5 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Редис - 300 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Чорний і червоний мелений перець - За смаком
- Петрушка - За смаком

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо заздалегідь розморозити при кімнатній температурі. Редис промийте та висушіть.

2. Приготуємо маринад для м'яса. Для цього з'єднаєте 5 ст.Л. Соєвого соусу, мідь, гірчицю і рослинне масло. Перемішайте. Додайте пропущений через прес часник, червоний і чорний мелений перець. Перемішайте все ще раз.

3. М'ясо наріжте шматочками, товщиною близько 1 см. Відбийте з двох сторін молоточком та складіть у глибоку миску.

4. Додайте до відбивних маринад, перемішайте і залиште на 1 час.

5. Тим часом підготуємо редис на гарнір. Редиску наріжте тонкими кружечками і складіть в миску.

6. Додайте подрібнену петрушку, цукор, сіль, залишився соєвий соус і оцет. Перемішайте і приберіть редис в холодильник на 30 хвилин.

7. Дістаньте мариновані відбивні і викладіть їх в один шар в змащену маслом форму для запікання. Зверху посипте рівномірно кунжутом. Надішліть в духовку і готуйте при 200 * з близько 30 хвилин.

8. Подавайте м'ясо порційно з гарніром з редису. Свинячі відбивні з редискою по-азійському готові. Смачного!