Рецепт Свинячі відбивні з редискою по-азійському фото

Свинячі відбивні з редискою по-азійському
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Свинячі відбивні з маринованим редисом - це просто чудове поєднання м'яса з овочами. Великий плюс цього рецепту в тому, що м'ясо готується в духовці, без зайвого жиру. Сподіваюся вам сподобається!


Опис приготування:

Приготувати свинячі відбивні з редискою по-азійському насправді досить легко і просто. З рецептом впорається навіть початківець кулінар. Хочете смачно і без особливого клопоту нагодувати свою сім'ю, рекомендую придивитися до даного рецептом. Цікавий смак м'яса з легким азіатським ухилом прекрасно поєднується з ніжним маринованим редисом. Спробуйте!

  • Свинина - 400 грам
  • Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Мед - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Редис - 300 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
  • Чорний і червоний мелений перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
свинячі відбивні з редискою по-азійському - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо заздалегідь розморозити при кімнатній температурі. Редис промийте та висушіть.
свинячі відбивні з редискою по-азійському - фото крок 2
2. Приготуємо маринад для м'яса. Для цього з'єднаєте 5 ст.Л. Соєвого соусу, мідь, гірчицю і рослинне масло. Перемішайте. Додайте пропущений через прес часник, червоний і чорний мелений перець. Перемішайте все ще раз.
свинячі відбивні з редискою по-азійському - фото крок 3
3. М'ясо наріжте шматочками, товщиною близько 1 см. Відбийте з двох сторін молоточком та складіть у глибоку миску.
свинячі відбивні з редискою по-азійському - фото крок 4
4. Додайте до відбивних маринад, перемішайте і залиште на 1 час.
свинячі відбивні з редискою по-азійському - фото крок 5
5. Тим часом підготуємо редис на гарнір. Редиску наріжте тонкими кружечками і складіть в миску.
свинячі відбивні з редискою по-азійському - фото крок 6
6. Додайте подрібнену петрушку, цукор, сіль, залишився соєвий соус і оцет. Перемішайте і приберіть редис в холодильник на 30 хвилин.
свинячі відбивні з редискою по-азійському - фото крок 7
7. Дістаньте мариновані відбивні і викладіть їх в один шар в змащену маслом форму для запікання. Зверху посипте рівномірно кунжутом. Надішліть в духовку і готуйте при 200 * з близько 30 хвилин.
свинячі відбивні з редискою по-азійському - фото крок 8
8. Подавайте м'ясо порційно з гарніром з редису. Свинячі відбивні з редискою по-азійському готові. Смачного!

Схожі рецепти