Рецепт Свинина з журавлиною фото

Свинина з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Ягоди , Журавлина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Свинина з журавлиною - це дуже незвично і смачно, блюдо підходить як для святкового столу, так і для звичайного сімейного обіду.

Опис приготування:

При приготуванні цієї страви дотримуйтесь покрокової інструкції, фантазуйте з приправами і спеціями.

  • Свинина - 500 грам (свинина повинна бути нежирної)
  • Журавлина - 150-200 грам
  • Сіль - 10 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Ялівцеві ягоди - 10 штук
  • Розмарин - 3 грами
  • Червона цибуля - 1 штука (червона цибуля замаринувати для подачі)
  • Картопля - 4 штуки (картоплю відварити і обсмажити в панірувальних сухарях для гарніру)
свинина з журавлиною - фото крок 1
Підготуйте продукти.
свинина з журавлиною - фото крок 2
Для приготування журавлинного маринаду складіть журавлину в блендер.
свинина з журавлиною - фото крок 3
Подрібніть журавлину.
свинина з журавлиною - фото крок 4
Перекладіть подрібнену журавлину в миску, додайте розмарин.
свинина з журавлиною - фото крок 5
Додайте мед.
свинина з журавлиною - фото крок 6
Плоскою стороною ножа роздушіть ягоди ялівцю
свинина з журавлиною - фото крок 7
Додайте ягоди ялівцю в маринад, видавіть туди ж часник.
свинина з журавлиною - фото крок 8
Влийте рослинне масло.
свинина з журавлиною - фото крок 9
Добре розмішайте маринад.
свинина з журавлиною - фото крок 10
Шматок свинини промийте і просушіть паперовим рушником.
свинина з журавлиною - фото крок 11
Наріжте свинину шматочками, трохи відбийте.
свинина з журавлиною - фото крок 12
Замаринуйте шматочки свинини в журавлинному маринаді і залиште приблизно на 1 час.
свинина з журавлиною - фото крок 13
Запікайте свинину в жароміцної посуді або в фользі півтори години, для 20 хвилин до закінчення зніміть кришку і продовжуйте запікати без неї.
свинина з журавлиною - фото крок 14
Поки запікається свинина, для подачі можна замаринувати червону цибулю в маринаді з води, солі, оцту, цукрового піску і базиліка.
свинина з журавлиною - фото крок 15
Для подачі як гарнір можна відварити картоплю, порізати його часточками, обваляти їх в панірувальних сухарях.
свинина з журавлиною - фото крок 16
І обсмажити ця картопля на суміші рослинного і вершкового масла.
свинина з журавлиною - фото крок 17
Подавайте свинину з овочами, зеленню петрушки, до неї підійде брусничний соус.

Схожі рецепти