Рецепт Свинина з lisichkami фото

Свинина з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Свинина, Гриби, Лісіцкі
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вибачте, жінки, але цей рецепт я присвячую сильній статі. Великий шматок просмажене свинини, sdobrennиy aromatnиmi lisichkami, та ще й тушкований у вині… пальчики оближете! І на обід, і на вечерю!

Як приготувати свинину з лисичками?

1. Свинину наріжте великими кубиками. М'ясо посоліть і поперчіть. Потім обваляйте в борошні.

2. Сковороду з рослинним маслом гарненько розігрійте. Обсмажте в ній шматочки свинини до золотистої скоринки. Потім перекладіть їх в тарілку.

3. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник також почистіть і дрібно порубати.

4. Лісіцкі чистий, промийте, залиште в друшляку, щоб стекла зайва рідина. Великі гриби поріжте на шматочки.

5. Сковороду протріть паперовою серветкою (або помийте), влийте на неї рослинного масла і обсмажте цибулю, часник, постійно помішуючи. Потім до цибулі і часнику додайте лисички. Випаруйте воду і злегка підсмажте. Не забувайте постійно помішувати!

6. Порт K, часнику і лисичкам додайте шматочки свинини, все перемішайте, залийте вином. Все це треба гасити протягом 15 хвилин на великому вогні.

7. Через 15 хвилин поперчіть, приправити сіллю, приправте прованськими травами і залийте вершками. Знову все перемішайте, зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою і залиште ще на 10-15 хвилин.

Подавайте зі смаженою картоплею або маринованими огірками.

Свинина з lisichkami готові!

Смачного!


  • Свинячий окіст - 400 грам
  • Лісіцкі - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершки - 1 Склянка
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сухе біле вино - 1 Склянка
  • Прованська приправа - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 6-9 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Як приготувати свинину з лисичками?

1. Свинину наріжте великими кубиками. М'ясо посоліть і поперчіть. Потім обваляйте в борошні.

2. Сковороду з рослинним маслом гарненько розігрійте. Обсмажте в ній шматочки свинини до золотистої скоринки. Потім перекладіть їх в тарілку.

3. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник також почистіть і дрібно порубати.

4. Лісіцкі чистий, промийте, залиште в друшляку, щоб стекла зайва рідина. Великі гриби поріжте на шматочки.

5. Сковороду протріть паперовою серветкою (або помийте), влийте на неї рослинного масла і обсмажте цибулю, часник, постійно помішуючи. Потім до цибулі і часнику додайте лисички. Випаруйте воду і злегка підсмажте. Не забувайте постійно помішувати!

6. Порт K, часнику і лисичкам додайте шматочки свинини, все перемішайте, залийте вином. Все це треба гасити протягом 15 хвилин на великому вогні.

7. Через 15 хвилин поперчіть, приправити сіллю, приправте прованськими травами і залийте вершками. Знову все перемішайте, зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою і залиште ще на 10-15 хвилин.

Подавайте зі смаженою картоплею або маринованими огірками.

Свинина з lisichkami готові!

Смачного!

Схожі рецепти