Свинина з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Вибачте, жінки, але цей рецепт я присвячую сильній статі. Великий шматок просмажене свинини, sdobrennиy aromatnиmi lisichkami, та ще й тушкований у вині… пальчики оближете! І на обід, і на вечерю!
Як приготувати свинину з лисичками?
1. Свинину наріжте великими кубиками. М'ясо посоліть і поперчіть. Потім обваляйте в борошні.
2. Сковороду з рослинним маслом гарненько розігрійте. Обсмажте в ній шматочки свинини до золотистої скоринки. Потім перекладіть їх в тарілку.
3. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник також почистіть і дрібно порубати.
4. Лісіцкі чистий, промийте, залиште в друшляку, щоб стекла зайва рідина. Великі гриби поріжте на шматочки.
5. Сковороду протріть паперовою серветкою (або помийте), влийте на неї рослинного масла і обсмажте цибулю, часник, постійно помішуючи. Потім до цибулі і часнику додайте лисички. Випаруйте воду і злегка підсмажте. Не забувайте постійно помішувати!
6. Порт K, часнику і лисичкам додайте шматочки свинини, все перемішайте, залийте вином. Все це треба гасити протягом 15 хвилин на великому вогні.
7. Через 15 хвилин поперчіть, приправити сіллю, приправте прованськими травами і залийте вершками. Знову все перемішайте, зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою і залиште ще на 10-15 хвилин.
Подавайте зі смаженою картоплею або маринованими огірками.
Свинина з lisichkami готові!
Смачного!
- Свинячий окіст - 400 грам
- Лісіцкі - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Вершки - 1 Склянка
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сухе біле вино - 1 Склянка
- Прованська приправа - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 6-9 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
1. Свинину наріжте великими кубиками. М'ясо посоліть і поперчіть. Потім обваляйте в борошні.
2. Сковороду з рослинним маслом гарненько розігрійте. Обсмажте в ній шматочки свинини до золотистої скоринки. Потім перекладіть їх в тарілку.
3. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник також почистіть і дрібно порубати.
4. Лісіцкі чистий, промийте, залиште в друшляку, щоб стекла зайва рідина. Великі гриби поріжте на шматочки.
5. Сковороду протріть паперовою серветкою (або помийте), влийте на неї рослинного масла і обсмажте цибулю, часник, постійно помішуючи. Потім до цибулі і часнику додайте лисички. Випаруйте воду і злегка підсмажте. Не забувайте постійно помішувати!
6. Порт K, часнику і лисичкам додайте шматочки свинини, все перемішайте, залийте вином. Все це треба гасити протягом 15 хвилин на великому вогні.
7. Через 15 хвилин поперчіть, приправити сіллю, приправте прованськими травами і залийте вершками. Знову все перемішайте, зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою і залиште ще на 10-15 хвилин.
Подавайте зі смаженою картоплею або маринованими огірками.
Свинина з lisichkami готові!
Смачного!