Свинина з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання баклажанів, овочів і м'яса в цій страві чудове і дуже вдале! Навіть самі небагатослівні дегустатори оцінять ваше кулінарне творіння гідно.
Приготувати свинину з баклажанами в мультиварці в домашніх умовах можна не тільки на сковороді, але і в мультиварці. Цей рецепт класичний, але ви можете і експериментувати. Наприклад, можна додати зелень або картопля, часник або аджику. Деякі навіть в кінці прикрашають тертим сиром.
- Свинина - 500 грам
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
1. Насамперед відправляємо на сковороду смажитися свинину, а тим часом нарізаємо всі овочі.
2. До м'яса відправляємо баклажани. Поки смажилося м'ясо, баклажани пускали сік. Для цього їх слід посолити і залишити на деякий час.
3. В середині смаження відправте кабачки, а в самому кінці томат або морс. При бажанні, можна додати трохи аджики - саме вона додасть особливий присмак м'яса і овочів. Видавіть часник і додайте 100 гр води.
4. tusim навколо 20 хвилин на слабкому вогні. Блюдо подається як самостійне, але можна відварити і гарнір. Перед подачею прикрашаємо зеленню.
5. Це ж блюдо можна готувати і в мультиварці. Для цього слід відправити для початку м'ясо в мультиварку, обсмажити його, після чого відправити овочі і вибрати режим "гасіння" . Через зазначений час на техніці - подаємо блюдо до столу.