Рецепт Свинина з баклажанами і кабачками фото

Свинина з баклажанами і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Баклажан , Кабачок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Готувати свинину з баклажанами і кабачками в домашніх умовах одне задоволення, оскільки м'ясо смажиться швидко, а разом з овочами воно виходить дивно смачним.

Опис приготування:

Така свинина з баклажанами і кабачками в домашніх умовах виходить не тільки неймовірно ніжною і соковитою, але ще і ситної. Страву можна приготувати на вечерю і навіть на обід. Більш того, побалувати смакові рецептори гостей таким м'ясом також не гріх.

  • Свинина - 500 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
свинина з баклажанами і кабачками - фото крок 1
1. Продукти, які потрібні для приготування страви, доступні і прості. М'ясо з овочами готується швидко і в якості вечері або другої страви на обід підходить чудово!
свинина з баклажанами і кабачками - фото крок 2
2. Нарізаємо м'ясо кубиками середнього розміру і відправляємо смажитися на сковороду. Зменшуємо вогонь і смажимо близько 15 хвилин.
свинина з баклажанами і кабачками - фото крок 3
3. Поки смажиться м'ясо, нарізаємо кабачки. Відразу краще їх нашаткувати кружками, після чого розділити на 4 частини. Відправляємо овочі до м'яса і тушкуємо ще близько 15 хвилин.
свинина з баклажанами і кабачками - фото крок 4
4. Баклажани нарізаємо кубиками, солимо і даємо трохи постояти (поки смажаться кабачки). Відправивши баклажани до м'яса, накриваємо кришкою і даруємо до готовності овочів.
свинина з баклажанами і кабачками - фото крок 5
5. В кінці відправляємо помідори, видавлюємо часник і тушкуємо ще близько 7 хвилин, після чого можна залити 150 гр води і довести до готовності наше м'ясо з овочами.
свинина з баклажанами і кабачками - фото крок 6
6. При подачі можна прикрасити страву зеленню. Смачного!

Схожі рецепти