Свинина з баклажанами і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Готувати свинину з баклажанами і кабачками в домашніх умовах одне задоволення, оскільки м'ясо смажиться швидко, а разом з овочами воно виходить дивно смачним.
Така свинина з баклажанами і кабачками в домашніх умовах виходить не тільки неймовірно ніжною і соковитою, але ще і ситної. Страву можна приготувати на вечерю і навіть на обід. Більш того, побалувати смакові рецептори гостей таким м'ясом також не гріх.
- Свинина - 500 грам
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Продукти, які потрібні для приготування страви, доступні і прості. М'ясо з овочами готується швидко і в якості вечері або другої страви на обід підходить чудово!
2. Нарізаємо м'ясо кубиками середнього розміру і відправляємо смажитися на сковороду. Зменшуємо вогонь і смажимо близько 15 хвилин.
3. Поки смажиться м'ясо, нарізаємо кабачки. Відразу краще їх нашаткувати кружками, після чого розділити на 4 частини. Відправляємо овочі до м'яса і тушкуємо ще близько 15 хвилин.
4. Баклажани нарізаємо кубиками, солимо і даємо трохи постояти (поки смажаться кабачки). Відправивши баклажани до м'яса, накриваємо кришкою і даруємо до готовності овочів.
5. В кінці відправляємо помідори, видавлюємо часник і тушкуємо ще близько 7 хвилин, після чого можна залити 150 гр води і довести до готовності наше м'ясо з овочами.
6. При подачі можна прикрасити страву зеленню. Смачного!