Свинина варена
(покроковий рецепт з фото)
Відварене м'ясо - це не тільки дуже корисний продукт, але і смачний. Приготувати свинину варену в домашніх умовах простіше простого, а набір продуктів при цьому залишається мінімальний.
Смачно, а головне - корисно! Приготувати свинину можна всього за одну годину. З приправами і овочами вона виходить дуже ароматною. У гарячому вигляді її можна вживати разом з гарніром, а холодну доречно використовувати у вигляді бутербродів і закусочних страв.
- Сінін - 800 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і приправи - За смаком
1. Скільки страв можна приготувати з свинини, але найбільш корисними є ті, які приготовлені на пару або відварені. Варена свинина може бути дуже смачною і ароматною - за рахунок приправ і овочів в бульйоні.
1. Чистимо цибулю та моркву. За бажанням можна додати болгарський перець, але я зазвичай обмежуюся цим набором овочів.
3. Відправляємо овочі в бульйон після того, як м'ясо закипить. Не забудьте зняти піну і зменшити вогонь. Накриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні близько півгодини.
4. В середині варіння відправляємо до м'яса спеції і солимо за смаком. Варимо ще близько півгодини на слабкому вогні.
5. Дістаємо м'ясо після його повної готовності, даємо трохи охолонути і нарізаємо порційно. Його можна вживати разом з гарніром, поставити на стіл у вигляді закуски або повечеряти всією сім'єю.