Рецепт Свинина варена фото

Свинина варена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Відварене м'ясо - це не тільки дуже корисний продукт, але і смачний. Приготувати свинину варену в домашніх умовах простіше простого, а набір продуктів при цьому залишається мінімальний.

Смачно, а головне - корисно! Приготувати свинину можна всього за одну годину. З приправами і овочами вона виходить дуже ароматною. У гарячому вигляді її можна вживати разом з гарніром, а холодну доречно використовувати у вигляді бутербродів і закусочних страв.

  • Сінін - 800 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль і приправи - За смаком
свинина варена - фото крок 1
1. Скільки страв можна приготувати з свинини, але найбільш корисними є ті, які приготовлені на пару або відварені. Варена свинина може бути дуже смачною і ароматною - за рахунок приправ і овочів в бульйоні.
свинина варена - фото крок 2
1. Чистимо цибулю та моркву. За бажанням можна додати болгарський перець, але я зазвичай обмежуюся цим набором овочів.
свинина варена - фото крок 3
3. Відправляємо овочі в бульйон після того, як м'ясо закипить. Не забудьте зняти піну і зменшити вогонь. Накриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні близько півгодини.
свинина варена - фото крок 4
4. В середині варіння відправляємо до м'яса спеції і солимо за смаком. Варимо ще близько півгодини на слабкому вогні.
свинина варена - фото крок 5
5. Дістаємо м'ясо після його повної готовності, даємо трохи охолонути і нарізаємо порційно. Його можна вживати разом з гарніром, поставити на стіл у вигляді закуски або повечеряти всією сім'єю.

Схожі рецепти