Рецепт Варена свинина фото

Варена свинина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Іноді для того, щоб зробити смачна страва, достатньо всього пари дій. Тому доказ мій рецепт. Всього 3 основних інгредієнта і максимум м'ясного смаку! Чоловіки точно вам будуть вдячні.

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати варену свинину. Надалі з головного продукту можна зробити ситний салат або закуску, тільки перед цим його потрібно остудити. Також грудинка в гарячому вигляді відмінно поєднується з картопляним пюре, а морква з каструлі наріжте для подачі. Це просте блюдо на кожен день.

  • Свиняча грудинка - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Запашний перець - 3 штуки (горошком)
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Базилік сушений - За смаком
варена свинина - фото крок 1
Грудинку промойте. Покладіть її в велику каструлю з водою. Додайте лавровий лист, перець, очищений цибулю і моркву, гвоздику і часник.
варена свинина - фото крок 2
Доведіть воду до кипіння, а потім варіть свинину 2 годину. Інгредієнти дістаньте з бульйону.
варена свинина - фото крок 3
Готове м'ясо посипте сіллю, перцем і базиліком. Наріжте його і пробуйте. Смачного!

Схожі рецепти