Варена свинина
(покроковий рецепт з фото)
Іноді для того, щоб зробити смачна страва, достатньо всього пари дій. Тому доказ мій рецепт. Всього 3 основних інгредієнта і максимум м'ясного смаку! Чоловіки точно вам будуть вдячні.
Ознайомтеся з тим, як приготувати варену свинину. Надалі з головного продукту можна зробити ситний салат або закуску, тільки перед цим його потрібно остудити. Також грудинка в гарячому вигляді відмінно поєднується з картопляним пюре, а морква з каструлі наріжте для подачі. Це просте блюдо на кожен день.
- Свиняча грудинка - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Запашний перець - 3 штуки (горошком)
- Лавровий лист - 3 штуки
- Гвоздика - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Базилік сушений - За смаком
Грудинку промойте. Покладіть її в велику каструлю з водою. Додайте лавровий лист, перець, очищений цибулю і моркву, гвоздику і часник.
Доведіть воду до кипіння, а потім варіть свинину 2 годину. Інгредієнти дістаньте з бульйону.
Готове м'ясо посипте сіллю, перцем і базиліком. Наріжте його і пробуйте. Смачного!