Свинина, варена в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)
Оригінально і свіжо! Я з таким рецептом приготування свинини зіткнулася вперше і залишилася в повному захваті, а тому із задоволенням вам розповім, як приготувати свинину варену в цибулинні!
Хочу з вами поділитися цікавим рецептом приготування вареної в цибулинні свинини. Лук надає і приємний медовий відтінок, і присмак, і надзвичайну м'якість м'яса. Спробуйте обов'язково! Не забувайте, що від величини шматка м'яса змінюється і час його приготування.
- Свинина - 700 грам
- Lukovaâ лушпиння - 20 грам
- Сіль - 6 Ст. Ложок
- Вода - 3 L
- Спеції - За смаком
1
Свинину і лушпиння цибулі промийте, потім обсушити.
2
Складаємо лушпиння в каструлю, туди ж - м'ясо, воду і сіль. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще годину-півтори на слабкому вогні.
3
Готове м'ясо виймаємо з каструлі і натираємо спеціями. Потім щільно загортаємо в фольгу.
4
Ми залишаємо свинину у фользі при кімнатній температурі до повного охолодження.
5
Нарізаємо тонкими шматочками і подаємо до столу. Смачного!