Рецепт Грудинка, варена в цибулинні фото

Грудинка, варена в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ділюся з вами простим рецептом, как приготовить грудинку, варену в цибулинні. М'ясо до смаку більше нагадує копчене, та й гарний рум'яний колір нікого не залишить байдужим! смачно!

Це дуже простий рецепт, але результат мене незмінно радує. Поки м'ясо маринується в цибулі і солі, навколо нього нібито з'являється захисний шар, внаслідок чого при варінні все соки м'яса не йдуть в бульйон. Так що рум'яна, смачна і ніжна закуска вам забезпечена!

  • Грудинка свиная - 1.5 кілограма
  • Цибуля - 4-5 штук (потрібно приблизно п'ять жмень лушпиння сухий лушпиння, і пару-трійку цибулин в бульйон, для смаку. )
  • Перець запашний горошком - 6 штук
  • Парасольки кропу - 3 штуки
  • Часник - 1 штука(1 середня головка)
  • Сіль - За смаком
грудинка, варена в цибулинні - фото крок 1
1. Грудинку помоем, натираємо сіллю, фаршируємо зубчиками часнику, перекладаємо подрібненою цибулею. Нехай постоїть в такому вигляді хоча б годину, а краще - два і більше.
грудинка, варена в цибулинні - фото крок 2
2. Далі на дно казанка або каструльки з не дуже тонкими стінками складаємо половину лушпиння, потім - м'ясо разом з цибулею, а потім знову лушпиння. Заливаємо водою, щоб вона покривала м'ясо. Доводимо до кипіння на сильному вогні, потім зменшимо вогонь і варимо під кришкою два години, додавши кріп і перець.
грудинка, варена в цибулинні - фото крок 3
3. Грудинку важливо охолодити при кімнатній температурі без бульйону, потім потримати в холодильнику ще годину, а вже потім подавати!

Схожі рецепти