Грудинка, варена в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами простим рецептом, как приготовить грудинку, варену в цибулинні. М'ясо до смаку більше нагадує копчене, та й гарний рум'яний колір нікого не залишить байдужим! смачно!
Це дуже простий рецепт, але результат мене незмінно радує. Поки м'ясо маринується в цибулі і солі, навколо нього нібито з'являється захисний шар, внаслідок чого при варінні все соки м'яса не йдуть в бульйон. Так що рум'яна, смачна і ніжна закуска вам забезпечена!
- Грудинка свиная - 1.5 кілограма
- Цибуля - 4-5 штук (потрібно приблизно п'ять жмень лушпиння сухий лушпиння, і пару-трійку цибулин в бульйон, для смаку. )
- Перець запашний горошком - 6 штук
- Парасольки кропу - 3 штуки
- Часник - 1 штука(1 середня головка)
- Сіль - За смаком
1. Грудинку помоем, натираємо сіллю, фаршируємо зубчиками часнику, перекладаємо подрібненою цибулею. Нехай постоїть в такому вигляді хоча б годину, а краще - два і більше.
2. Далі на дно казанка або каструльки з не дуже тонкими стінками складаємо половину лушпиння, потім - м'ясо разом з цибулею, а потім знову лушпиння. Заливаємо водою, щоб вона покривала м'ясо. Доводимо до кипіння на сильному вогні, потім зменшимо вогонь і варимо під кришкою два години, додавши кріп і перець.
3. Грудинку важливо охолодити при кімнатній температурі без бульйону, потім потримати в холодильнику ще годину, а вже потім подавати!