Рецепт Варена грудинка зі свинини в домашніх умовах фото

Варена грудинка зі свинини в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Свинина
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З свинячої грудинки можна приготувати чудову буженину в домашніх умовах. Ароматну, ніжну і дуже смачну.

Опис приготування:

Свиную грудинку, приготовлену в домашніх умовах, можна подати до будь-якого святкового столу і, звичайно, в будні. Рецепт дуже простий, а результат просто приголомшливий. М'ясо виходить ароматним, м'яким, ніжним і дуже смачним. Відмінна заміна ковбасі у вигляді бутерброда на перекус.

  • Грудинка свиная - 500 грам
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вода - 1, 2 L
  • Перець чорний горошком - 5-6 штук
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець червоний - 1 Чайна ложка (мелений, солодкий)
варена грудинка зі свинини в домашніх умовах - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування свинячої грудинки.
варена грудинка зі свинини в домашніх умовах - фото крок 2
Налийте в каструлю воду. Додайте чорний перець горошком, сіль і лавровий лист. Доведіть воду зі спеціями до кипіння.
варена грудинка зі свинини в домашніх умовах - фото крок 3
Свинячу грудинку помийте і викладіть в гарячу воду зі спеціями.
варена грудинка зі свинини в домашніх умовах - фото крок 4
Накрийте каструлю кришкою і варіть грудинку до м'якості на невеликому вогні.
варена грудинка зі свинини в домашніх умовах - фото крок 5
Готову грудинку охолодіть в бульйоні до кімнатної температури. Після дістаньте з бульйону. Змастіть червоним меленим перцем і подрібненим часником. Щільно обгорніть грудинку харчовою плівкою і відправте в холодильник на 7-8 годин, а краще на ніч.
варена грудинка зі свинини в домашніх умовах - фото крок 6
Охолоджену грудинку дістаньте з холодильника і наріжте. Подавайте до столу з гірчицею, хрін, гострими соусами.

Схожі рецепти