Варена грудинка зі свинини в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
З свинячої грудинки можна приготувати чудову буженину в домашніх умовах. Ароматну, ніжну і дуже смачну.
Свиную грудинку, приготовлену в домашніх умовах, можна подати до будь-якого святкового столу і, звичайно, в будні. Рецепт дуже простий, а результат просто приголомшливий. М'ясо виходить ароматним, м'яким, ніжним і дуже смачним. Відмінна заміна ковбасі у вигляді бутерброда на перекус.
- Грудинка свиная - 500 грам
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - 1, 2 L
- Перець чорний горошком - 5-6 штук
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Часник - 2 зубчики
- Перець червоний - 1 Чайна ложка (мелений, солодкий)
Підготуйте інгредієнти для приготування свинячої грудинки.
Налийте в каструлю воду. Додайте чорний перець горошком, сіль і лавровий лист. Доведіть воду зі спеціями до кипіння.
Свинячу грудинку помийте і викладіть в гарячу воду зі спеціями.
Накрийте каструлю кришкою і варіть грудинку до м'якості на невеликому вогні.
Готову грудинку охолодіть в бульйоні до кімнатної температури. Після дістаньте з бульйону. Змастіть червоним меленим перцем і подрібненим часником. Щільно обгорніть грудинку харчовою плівкою і відправте в холодильник на 7-8 годин, а краще на ніч.
Охолоджену грудинку дістаньте з холодильника і наріжте. Подавайте до столу з гірчицею, хрін, гострими соусами.