Рецепт Грудинка солона в домашніх умовах фото

Грудинка солона в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Завжди знайдуться любителі насиченого смаку м'яса: жирного, гострого та копченого. Таке ми і будемо робити з буженини. М'ясоїди, страву спеціально для вас! Обов'язково запам'ятовуйте рецепт і готуйте!

Опис приготування:

Ви зараз дізнаєтеся про те, як приготувати грудинку солону в домашніх умовах. Вона виглядає, як покупне м'ясо в ковбасному відділі. Її можна приготувати заздалегідь і про запас. А в потрібних ситуаціях ви дістанете цю закуску і наріжете шматочками до столу. Можна укласти на хліб для бутерброда. Загалом, блюдо корисне і цікаве.

  • Грудинка свиная - 1, 5 кілограма
  • Запашний перець - 12 штук
  • Гвоздика - 12 штук
  • Вода - 1, 5 L
  • Lukovaâ лушпиння - 100 грам
  • Часник - 5 зубчиків
  • Чорний перець горошком - 12 чайних ложок
  • Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
грудинка солона в домашніх умовах - фото крок 1
Лушпиння покладіть в друшляк, промийте її і дайте стекти воді. Потім закип'ятіть воду і закиньте в неї лушпиння.
грудинка солона в домашніх умовах - фото крок 2
У мисці під проточною водою промийте перці: запашний і горошком, а також гвоздику.
грудинка солона в домашніх умовах - фото крок 3
У воду з лушпинням додайте 1 чайну ложку кориці, промиті спеції і сіль. Далі покладіть м'ясо і варіть близько півгодини.
грудинка солона в домашніх умовах - фото крок 4
Часник почистіть і подрібніть. Додайте його в киплячу суміш після описаного часу, але відразу вимкніть. Закрийте каструлю кришкою і залиште на ніч на кухні.
грудинка солона в домашніх умовах - фото крок 5
Через цей час дістаньте м'ясо і витріть його тряпичной серветкою. При подачі на стіл наріжте скибочками.

Схожі рецепти