Грудинка солона в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Завжди знайдуться любителі насиченого смаку м'яса: жирного, гострого та копченого. Таке ми і будемо робити з буженини. М'ясоїди, страву спеціально для вас! Обов'язково запам'ятовуйте рецепт і готуйте!
Ви зараз дізнаєтеся про те, як приготувати грудинку солону в домашніх умовах. Вона виглядає, як покупне м'ясо в ковбасному відділі. Її можна приготувати заздалегідь і про запас. А в потрібних ситуаціях ви дістанете цю закуску і наріжете шматочками до столу. Можна укласти на хліб для бутерброда. Загалом, блюдо корисне і цікаве.
- Грудинка свиная - 1, 5 кілограма
- Запашний перець - 12 штук
- Гвоздика - 12 штук
- Вода - 1, 5 L
- Lukovaâ лушпиння - 100 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Чорний перець горошком - 12 чайних ложок
- Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 4 Ст. Ложки
Лушпиння покладіть в друшляк, промийте її і дайте стекти воді. Потім закип'ятіть воду і закиньте в неї лушпиння.
У мисці під проточною водою промийте перці: запашний і горошком, а також гвоздику.
У воду з лушпинням додайте 1 чайну ложку кориці, промиті спеції і сіль. Далі покладіть м'ясо і варіть близько півгодини.
Часник почистіть і подрібніть. Додайте його в киплячу суміш після описаного часу, але відразу вимкніть. Закрийте каструлю кришкою і залиште на ніч на кухні.
Через цей час дістаньте м'ясо і витріть його тряпичной серветкою. При подачі на стіл наріжте скибочками.