Варена грудинка в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні делікатеси в магазині не викликають довіри? звичайно, найкраще зробити самостійно, тоді ви будете впевнені і в свіжості, і в якості готового продукту. Якраз один рецепт хочу показати.
Перед вами класний і нескладний варіант, як приготувати грудинку в цибулинні. Це чудова м'ясна закуска в домашніх умовах, яку можна подавати як на святковий стіл, так і на бутерброд на сніданок, наприклад. Зі спеціями та іншими добавками можна експериментувати, орієнтуючись на свої смакові уподобання.
- Грудинка - 1.5 кілограма
- Сіль - 3.5 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (часник, перець, лавровий лист, приправа для сала і т. Д.)
- Lukovaâ лушпиння - За смаком
Чим більше у вас вийде зібрати лушпиння, тим краще. З 3-3.5 літра води вам знадобиться близько двох склянок приблизно. Додайте в каструлю сіль, лавровий лист, запашний перець і поставте на вогонь.
Дайте покипіти пару хвилин і викладіть грудинку. Варіть на середньому вогні близько півгодини. Зніміть з вогню і залиште в каструлі на ніч.
После обсушите грудинку.
Часник пропустіть через прес і з'єднайте зі спеціями. Натріть ними грудинку як слід з усіх боків.
Кожен шматочок загорніть в папір і приберіть в холодильник на добу. Після можна пробувати, що вийшло.
Смачного!
Смачного!