Рецепт Свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці фото

Свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Часник, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Якщо ви збираєте лушпиння цибулі для якихось кулінарних цілей, то підкажу ще один варіант її використання. Ось рецепт, як приготувати свинячу грудинку в цибулинні в мультиварці.

Грудинка в цибулинні набуває бурштиновий колір, вона дуже схожа на копчену. Ви можете додати до неї різноманітних спецій, щоб смак був більш цікавий. Таким же чином можна приготувати не тільки свинячу грудинку, а також рульку або інше м'ясо. Після приготування свинину гарненько остудіть в холодильнику, а потім вже можна нарізати тонко і подавати.

  • Грудинка - 1 штука (близько 400 г)
  • Часник - 3 зубчики
  • Lukovaâ лушпиння - 100 грам
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Чорний перець горошком - 8-10 штук
  • Вода - За смаком
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 1
1. Лушпиння цибулі викладіть в друшляк і промийте під проточною водою, потім перекладіть в чашу мультиварки.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 2
2. Залийте чашу водою до половини, при необхідності потім ще дольет.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 3
3. М'ясо гарненько промийте, потім витріть серветками і викладіть в чашу мультиварки.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 4
4. Додайте всі спеції за смаком, в даному випадку - чорний перець горошком і лавровий лист.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 5
5. Очистіть зубчики часнику і цілком відправте їх в чашу. Долийте при необхідності води, щоб вона покрила м'ясо. Увімкніть режим «Гасіння», готуйте 90 хвилин.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 6
6. Після сигналу про готовність дістаньте свинину і викладіть на серветку, потім остудіть і відправте в холодильник на кілька годин, перед подачею на стіл тонко наріжте.

Схожі рецепти