Свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви збираєте лушпиння цибулі для якихось кулінарних цілей, то підкажу ще один варіант її використання. Ось рецепт, як приготувати свинячу грудинку в цибулинні в мультиварці.
Грудинка в цибулинні набуває бурштиновий колір, вона дуже схожа на копчену. Ви можете додати до неї різноманітних спецій, щоб смак був більш цікавий. Таким же чином можна приготувати не тільки свинячу грудинку, а також рульку або інше м'ясо. Після приготування свинину гарненько остудіть в холодильнику, а потім вже можна нарізати тонко і подавати.
- Грудинка - 1 штука (близько 400 г)
- Часник - 3 зубчики
- Lukovaâ лушпиння - 100 грам
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Чорний перець горошком - 8-10 штук
- Вода - За смаком
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Лушпиння цибулі викладіть в друшляк і промийте під проточною водою, потім перекладіть в чашу мультиварки.
2. Залийте чашу водою до половини, при необхідності потім ще дольет.
3. М'ясо гарненько промийте, потім витріть серветками і викладіть в чашу мультиварки.
4. Додайте всі спеції за смаком, в даному випадку - чорний перець горошком і лавровий лист.
5. Очистіть зубчики часнику і цілком відправте їх в чашу. Долийте при необхідності води, щоб вона покрила м'ясо. Увімкніть режим «Гасіння», готуйте 90 хвилин.
6. Після сигналу про готовність дістаньте свинину і викладіть на серветку, потім остудіть і відправте в холодильник на кілька годин, перед подачею на стіл тонко наріжте.