Рецепт Свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці фото

Свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Часник , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 15
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви збираєте лушпиння цибулі для якихось кулінарних цілей, то підкажу ще один варіант її використання. Ось рецепт, як приготувати свинячу грудинку в цибулинні в мультиварці.

Опис приготування:

Грудинка в цибулинні набуває бурштиновий колір, вона дуже схожа на копчену. Ви можете додати до неї різноманітних спецій, щоб смак був більш цікавий. Таким же чином можна приготувати не тільки свинячу грудинку, а також рульку або інше м'ясо. Після приготування свинину гарненько остудіть в холодильнику, а потім вже можна нарізати тонко і подавати.

  • Грудинка - 1 штука (близько 400 г)
  • Часник - 3 зубчики
  • Lukovaâ лушпиння - 100 грам
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Чорний перець горошком - 8-10 штук
  • Вода - За смаком
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 1
1. Лушпиння цибулі викладіть в друшляк і промийте під проточною водою, потім перекладіть в чашу мультиварки.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 2
2. Залийте чашу водою до половини, при необхідності потім ще дольет.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 3
3. М'ясо гарненько промийте, потім витріть серветками і викладіть в чашу мультиварки.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 4
4. Додайте всі спеції за смаком, в даному випадку - чорний перець горошком і лавровий лист.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 5
5. Очистіть зубчики часнику і цілком відправте їх в чашу. Долийте при необхідності води, щоб вона покрила м'ясо. Увімкніть режим «Гасіння», готуйте 90 хвилин.
свиняча грудинка в цибулинні в мультиварці - фото крок 6
6. Після сигналу про готовність дістаньте свинину і викладіть на серветку, потім остудіть і відправте в холодильник на кілька годин, перед подачею на стіл тонко наріжте.

Схожі рецепти