Сало в цибулинні в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно барвисте і смачне сало може вийти при його варінні в цибулинні в мультиварці. Таку закуску можна подати до столу як в гарячому вигляді, так і охолоджену, але вприкуску з хлібом!
Зберігається такий продукт близько 2-3 днів в холодильнику. Для подальшого зберігання сало обмотайте харчовою плівкою і помістіть в морозильну камеру. Для нарізки витягніть сало з морозилки і прогрійте при кімнатній температурі близько півгодини, потім наріжте і подайте до столу з хлібом.
- Сало свиняче - 600 грам
- Lukovaâ лушпиння - 1 банку (приблизно 3 пригорщі)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 6-7 штук
- Перець чорний горошок - 15 штук
- Вода тепла - 1, 5 L
Підготуйте зазначені інгредієнти. Купуйте сало з м'ясними прошарками, воно буде яскравіше виглядати після варіння.
Лушпиння цибулі ретельно промийте і викладіть на дно чаші мультиварки. Потім промийте свиняче сало, зскребете шкіру ножем. Викладіть шматки сала прямо на лушпиння.
Всипте на сало сіль, горошини чорного перцю, викладіть лаврове листя. За бажанням можете додати пару нарізаних очищених зубчиків часнику.
Влийте теплу воду і закрийте техніку кришкою. Активуйте режим "варка" з 25-30 хвилин.
Через зазначений час сало буде готово! Цибулиння забарвить рідина і сало в яскравий колір.
Викладіть сало з чаші мультиварки на тарілку і дайте йому злегка охолонути, потім можна приступати до дегустації!