Рецепт Сало в цибулинні в мультиварці фото

Сало в цибулинні в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Сало
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Неймовірно барвисте і смачне сало може вийти при його варінні в цибулинні в мультиварці. Таку закуску можна подати до столу як в гарячому вигляді, так і охолоджену, але вприкуску з хлібом!

Зберігається такий продукт близько 2-3 днів в холодильнику. Для подальшого зберігання сало обмотайте харчовою плівкою і помістіть в морозильну камеру. Для нарізки витягніть сало з морозилки і прогрійте при кімнатній температурі близько півгодини, потім наріжте і подайте до столу з хлібом.

  • Сало свиняче - 600 грам
  • Lukovaâ лушпиння - 1 банку (приблизно 3 пригорщі)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 6-7 штук
  • Перець чорний горошок - 15 штук
  • Вода тепла - 1, 5 L
сало в цибулинні в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Купуйте сало з м'ясними прошарками, воно буде яскравіше виглядати після варіння.
сало в цибулинні в мультиварці - фото крок 2
Лушпиння цибулі ретельно промийте і викладіть на дно чаші мультиварки. Потім промийте свиняче сало, зскребете шкіру ножем. Викладіть шматки сала прямо на лушпиння.
сало в цибулинні в мультиварці - фото крок 3
Всипте на сало сіль, горошини чорного перцю, викладіть лаврове листя. За бажанням можете додати пару нарізаних очищених зубчиків часнику.
сало в цибулинні в мультиварці - фото крок 4
Влийте теплу воду і закрийте техніку кришкою. Активуйте режим "варка" з 25-30 хвилин.
сало в цибулинні в мультиварці - фото крок 5
Через зазначений час сало буде готово! Цибулиння забарвить рідина і сало в яскравий колір.
сало в цибулинні в мультиварці - фото крок 6
Викладіть сало з чаші мультиварки на тарілку і дайте йому злегка охолонути, потім можна приступати до дегустації!

Схожі рецепти