Рецепт Солоне сало в цибулинні фото

Солоне сало в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Полудень
Солоне
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Любіть солоне, але не знаєте чим урізноманітнити звичні закуски? Сьогодні я розповім вам, як приготувати солоне сало в цибулинні. Рецепт дуже простий, а смак вам безсумнівно сподобається.

Опис приготування:

Така закуска відмінно підійде як на повсякденний, так і на святковий стіл. Її унікальність полягає саме в способі приготування. Сало встигає увібрати аромат цибулиння і стає ніжніше, а приправи, використані в рецепті, надають йому особливого смаку. Пікантне сало сподобається всім любителям ароматних закусок!

  • Сало з прошарками - 800 грам
  • Сіль - 1/3 склянки
  • Перець червоний, чорний, паприка, koriandr - За смаком
  • Часник - 5 зубчиків
  • Вода - 1 літр
  • Lukovaâ лушпиння - 2 склянки
1
Сало промийте і просушіть паперовим рушником. Потім наріжте на шматочки і натріть сіллю.
2
У кожному шматочку сала зробіть надріз у вигляді кишеньки. Часник очистіть, наріжте невеликими шматочками і викладіть в кишеньку, зроблений в салі.
3
Заготівлю з сала відправляємо в холодильник на два дні, накривши ємність тарілкою зверху.
Через два дні приступаємо до приготування відвару. Для цього літр води змішуємо в каструлі з цибулевим лушпинням і відварюємо протягом десяти хвилин, а після даємо настоятися протягом такого ж кількості часу. Тепер опускаємо туди настояне сало на 20 хвилин і даємо йому охолонути в розчині.
4
Коли сало охолоне, його необхідно буде дістати з каструлі, обсушити і натерти сумішшю приправ. Прибираємо готове солоне сало в контейнер і даємо постояти протягом доби. Солоне сало в цибулинні готове, смачного!

Схожі рецепти