Рецепт Сало солоне з часником фото

Сало солоне з часником
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сіль , Сало
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Солоне
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 4 дн. 18 г. 0 хв.

Справжня кулінарна класика! розповім, як приготувати сало солоне з часником! Спробуйте, вам точно сподобається: з чорним хлібом і часником просто ідеальна закуска вийде! рекомендую!

Опис приготування:

Класичний рецепт сала солоного з часником - прямо перед вами. Рекомендую всім спробувати, а особливо тим, хто дуже любить такі от прості і, якщо так можна висловитися, "народні" прохолодні напої. Рекомендую всім спробувати, це дуже смачно і ситно!

  • Сало - 1 кілограм
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець червоний - 0.5 чайних ложки
  • Чорний перець - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком (багато)
  • Лавровий лист - 3-4 штук
сало солоне з часником - фото крок 1
1. Шкірку ретельно поскоблить ножем. Нарізаємо сало шматками. Змішаємо окремо всі спеції, натрем ними кожен шматок.
сало солоне з часником - фото крок 2
2. На дно банки викладіть лавровий листок і покладіть шматки сала з часником.
Банку прикройте, дати пару днів постояти при кімнатній температурі, потім приберіть в прохолодне місце.
сало солоне з часником - фото крок 3
3. Через 4-5 днів вже буде готово! охолодити гарненько, нарізаємо тонкими скибочками і подаємо до столу!

Схожі рецепти