Сало солоне з часником
(покроковий рецепт з фото)
Справжня кулінарна класика! розповім, як приготувати сало солоне з часником! Спробуйте, вам точно сподобається: з чорним хлібом і часником просто ідеальна закуска вийде! рекомендую!
Класичний рецепт сала солоного з часником - прямо перед вами. Рекомендую всім спробувати, а особливо тим, хто дуже любить такі от прості і, якщо так можна висловитися, "народні" прохолодні напої. Рекомендую всім спробувати, це дуже смачно і ситно!
- Сало - 1 кілограм
- Часник - 3 зубчики
- Перець червоний - 0.5 чайних ложки
- Чорний перець - 0.5 чайних ложки
- Сіль - За смаком (багато)
- Лавровий лист - 3-4 штук
1. Шкірку ретельно поскоблить ножем. Нарізаємо сало шматками. Змішаємо окремо всі спеції, натрем ними кожен шматок.
2. На дно банки викладіть лавровий листок і покладіть шматки сала з часником.
Банку прикройте, дати пару днів постояти при кімнатній температурі, потім приберіть в прохолодне місце.
Банку прикройте, дати пару днів постояти при кімнатній температурі, потім приберіть в прохолодне місце.
3. Через 4-5 днів вже буде готово! охолодити гарненько, нарізаємо тонкими скибочками і подаємо до столу!