Рецепт Сало в цибулинні фото

Сало в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Сало
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Солоне

Це пікантне блюдо урізноманітнює ваш стіл з м'ясними закусками, порадує своїм смаком і ароматом. Сало в цибулинні виходить дуже смачним - хто пробував, не дасть збрехати. Ділюся рецептом.

Солоне в цибулинні сало нагадує буженину, тільки, на мій погляд, воно набагато смачніше. До того ж, ви його готуєте своїми руками, а не купуєте в магазині - а це вже апріорі говорить про те, що смачніше Я і цибулю, і сало завжди купую в однієї і тієї ж жінки на ринку - у неї завжди свіже сало, тому жодного разу не було такого, щоб сало в цибулинні вийшло у мене несмачним.

Сало в нашому будинку йде на ура. Мій чоловік вечорами любить приготувати для нас тарілочку закусок: овочі, м'ясо, сир. Зізнаюся, що це сало я люблю найбільше. Обов'язково спробуйте!

Розповідаю, як приготувати сало в цибулинні. Удачі в приготуванні. Хто приготував - відписуйтеся, діліться коментарями, сподобалося.

  • Свиняче сало з прошарками м'яса - 600 грам
  • Цибуля (шелуха) - 1 кілограм (лушпиння з 1 кг цибулі)
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 10 штук
  • Часник (головка) - 1 штука
  • Чорний перець - - За смаком
  • Червоний перець - - За смаком
сало в цибулинні - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
сало в цибулинні - фото крок 2
2. Наберіть цибулиння приблизно з одного кілограма цибулі. Можна робити це поступово. Обполосніть лушпиння в воді, а потів доведіть до кипіння (з розрахунку на 1, 5 л води). Додайте пару ложок солі і поваріть протягом 5 хв.
сало в цибулинні - фото крок 3
3. Сало промийте. Очистити і порізати шматочками 200-300 грам.
сало в цибулинні - фото крок 4
4. Сало відправляємо до лушпинні. Вода повинна покривати сало (якщо це не так, додайте кип'яченої води). Доведіть до кипіння, температуру знизьте до середньої і варіть протягом 25 хвилин. Потім зніміть в вогню і дайте охолонути. Головне, щоб сало було в рідини.
сало в цибулинні - фото крок 5
5. Поки сало "відпочиває" в каструлі, зробіть "маринад" . Через часниковий прес пропустіть часник, додайте до них чорний і червоний перець, подрібнений лавровий лист.
сало в цибулинні - фото крок 6
6. Виберіть сало, просушіть кухонним або щільним паперовим рушником.
сало в цибулинні - фото крок 7
7. Гарненько втирайте наш "маринад" . Потім загорніть в харчову плівку і відправте на 12 годин в морозилку.
сало в цибулинні - фото крок 8
8. Через 12 годин наше диво-сало готове! Наріжте скибочками і подавайте з хлібом, маринованими або свіжими овочами, соусами. Приємного!

Схожі рецепти