Сало в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)
Це пікантне блюдо урізноманітнює ваш стіл з м'ясними закусками, порадує своїм смаком і ароматом. Сало в цибулинні виходить дуже смачним - хто пробував, не дасть збрехати. Ділюся рецептом.
Солоне в цибулинні сало нагадує буженину, тільки, на мій погляд, воно набагато смачніше. До того ж, ви його готуєте своїми руками, а не купуєте в магазині - а це вже апріорі говорить про те, що смачніше Я і цибулю, і сало завжди купую в однієї і тієї ж жінки на ринку - у неї завжди свіже сало, тому жодного разу не було такого, щоб сало в цибулинні вийшло у мене несмачним.
Сало в нашому будинку йде на ура. Мій чоловік вечорами любить приготувати для нас тарілочку закусок: овочі, м'ясо, сир. Зізнаюся, що це сало я люблю найбільше. Обов'язково спробуйте!
Розповідаю, як приготувати сало в цибулинні. Удачі в приготуванні. Хто приготував - відписуйтеся, діліться коментарями, сподобалося.
- Свиняче сало з прошарками м'яса - 600 грам
- Цибуля (шелуха) - 1 кілограм (лушпиння з 1 кг цибулі)
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 10 штук
- Часник (головка) - 1 штука
- Чорний перець - - За смаком
- Червоний перець - - За смаком