Свинина в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ситне і дуже смачна страва, до якого підійде будь-який гарнір: крупи, картопляне пюре або овочі. Я вирішила приготувати м'ясо в соусі, щоб надати йому соковитості.
Любіть до гарніру соковите м'ясо з підливою? Пропоную приготувати свинину в сметанному соусі в домашніх умовах. Таке блюдо стане улюбленим у вашій родині, оскільки готується м'ясо швидко і виходить неймовірно смачним, ніжним, соковитим.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 400 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 20 грам
1. Для приготування цієї страви я брала нежирну частина свинини, а саме - карбонад.
2. Шматочки потрібно розрізати навпіл середнього розміру.
3. Після чого гарненько відбити кожен шматочок. Таким чином, м'ясо вийде ніжніше і м'якше.
4. Викладіть свинину на добре розігріту сковороду з рослинним маслом, посоліть і поперчіть за смаком.
5. Через 7 хвилин додайте цибулю, ретельно перемішуючи його з м'ясом в процесі смаження.
6. У вас повинно вийти м'ясо з цибулею золотистого кольору.
7. В кінці смаження додайте півтори склянки води або бульйону (якщо є), після чого перемішайте до отримання однорідної консистенції і тушкуйте близько півгодини під закритою кришкою і на повільному вогні.
8. В самому кінці прірусіте зеленню (петрушка, цибуля) і приготуйте будь улюблений гарнір.
9. Ось так виглядає класичний рецепт свинини в сметанному соусі. М'ясо виходить дуже соковитим і м'яким.