Свинина, тушкована з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Люблю ніжне м'ясо, тушковане з картоплею. Це економить час, чистий посуд. М'ясо виходить ніжним, ароматним. Тут немає безлічі продуктів, які забивають смак м'яса. Все просто і смачно.
М'ясо обсмажте прямо в каструлі, де будете готувати гаряче. Картопля наріжте, цибулю обсмажте окремо, все викладіть в каструлю. Додайте воду, спеції і тушкуйте хвилин 40-50 до м'якості картоплі.
- Свинина - 1 кілограм
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
М'якоть свинини нарізати на шматочки по 2 см кожен.
Перекладіть м'ясо в каструлю з розпеченим маслом і обсмажте його.
Тим часом очистіть картопля (у мене молодий) і наріжте його на шматочки.
Додайте до м'яса спеції і сіль. У мене суміш різних перців.
На окремій сковороді обсмажте цибулю на маслі.
До м'яса влийте 1, 5 склянки окропу. Додайте картоплю. Перемішайте. Закрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні 10 хвилин, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте, поки деякі картошінкі не розвариться. За цей час кілька разів перемішайте.
Для 5 хвилин до вимкнення додайте обсмажену цибулю. Перемішайте і тушкуйте все разом.
Готову страву, прикрасивши зеленню, подайте до столу.