Рецепт Тушкована свинина з картоплею фото

Тушкована свинина з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Картопля , Реберця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тушкована свинина з картоплею - це яскравий представник простого, але ситного страви. Таке м'ясо готують у багатьох країнах. Для цього рецепта прекрасно підійде будь-яка частина тушки, особливо гарні ребра.

Опис приготування:

Тушкована свинина з картоплею дуже популярна, так як ці інгредієнти завжди доступні: і влітку, і взимку. Піджарка з овочів і томат надають приємну кислинку страви. Ви можете подати його зі свіжими овочами, а також прикрасити зеленню. Як приготувати тушковану свинину з картоплею, прочитайте в цьому рецепті.

  • Свинячі ребра - 500 грам
  • Картопля - 800 грам
  • Морква - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
тушкована свинина з картоплею - фото крок 1
У сотейник влетівши рослинне масло і розігрійте його на плиті. Свинячі ребра вимийте і висушіть. Покладіть їх в сотейник і обсмажити на сильному вогні, щоб вони зарум'янилися.
тушкована свинина з картоплею - фото крок 2
Потім киньте до ребер лавровий лист і залийте склянкою води. Доведіть рідину до кипіння і зменшіть вогонь. Гасіть ребра сорок хвилин.
тушкована свинина з картоплею - фото крок 3
Очистіть цибулю і моркву. Вимийте овочі, обсушити. Лук нарубати кубиками, а моркву натріть на тертці. Пасеруйте овочі в сковороді з рослинним маслом до золотистого, потім додайте томатну пасту і перемішайте.
тушкована свинина з картоплею - фото крок 4
Обсмажені овочі з томатною пастою перекладіть в сотейник з тушкованими свинячими реберцями.
тушкована свинина з картоплею - фото крок 5
Картопля очистіть і вимийте. Потім розріжте його на часточки і викладіть в сотейник до решти інгредієнтів. Додайте рубаний часник, спеції, сіль. Влийте ще трохи оводи і тушкуйте двадцять хвилин до готовності.

Схожі рецепти