Тушкована свинина з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована свинина з картоплею - це яскравий представник простого, але ситного страви. Таке м'ясо готують у багатьох країнах. Для цього рецепта прекрасно підійде будь-яка частина тушки, особливо гарні ребра.
Тушкована свинина з картоплею дуже популярна, так як ці інгредієнти завжди доступні: і влітку, і взимку. Піджарка з овочів і томат надають приємну кислинку страви. Ви можете подати його зі свіжими овочами, а також прикрасити зеленню. Як приготувати тушковану свинину з картоплею, прочитайте в цьому рецепті.
- Свинячі ребра - 500 грам
- Картопля - 800 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
У сотейник влетівши рослинне масло і розігрійте його на плиті. Свинячі ребра вимийте і висушіть. Покладіть їх в сотейник і обсмажити на сильному вогні, щоб вони зарум'янилися.
Потім киньте до ребер лавровий лист і залийте склянкою води. Доведіть рідину до кипіння і зменшіть вогонь. Гасіть ребра сорок хвилин.
Очистіть цибулю і моркву. Вимийте овочі, обсушити. Лук нарубати кубиками, а моркву натріть на тертці. Пасеруйте овочі в сковороді з рослинним маслом до золотистого, потім додайте томатну пасту і перемішайте.
Обсмажені овочі з томатною пастою перекладіть в сотейник з тушкованими свинячими реберцями.
Картопля очистіть і вимийте. Потім розріжте його на часточки і викладіть в сотейник до решти інгредієнтів. Додайте рубаний часник, спеції, сіль. Влийте ще трохи оводи і тушкуйте двадцять хвилин до готовності.