Рецепт Свинина тушкована з картоплею, гарбузом та морквою фото

Свинина тушкована з картоплею, гарбузом та морквою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування тушкованою свинини з гарбузом, морквою і картоплею. Тушкована з даного рецептом свинина з овочами припаде до смаку багатьом.

Дуже добре поєднуються свинина і гарбуз, це поєднання не тільки корисне, але і дуже смачне. У гарбузі міститься величезна кількість корисних речовин і вітамінів.

  • Хміль-сунелі - 1 щіпка
  • Свинячий гуляш - 500 грам
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Рослинної олії - 30 мілілітрів
  • Гарбуз - 300 грам
  • Вино столове біле - 300 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
свинина тушкована з картоплею, гарбузом та морквою - фото крок 1
1. В першу чергу добре промиваємо свинячий гуляш, білим вином його заливаємо і прибираємо на цілу ніч в холодильник. Після того як м'ясо промаринуется, викладаємо його на суху сковороду і злегка обсмажуємо, поки воно не підрум'яниться.
свинина тушкована з картоплею, гарбузом та морквою - фото крок 2
2. Очищаємо картоплю, промиваємо його і невеликими шматочками нарізаємо. Тепер теплою водою, приблизно градусів шістдесят, картопля заливаємо і хвилин на двадцять залишаємо, це потрібно робити для видалення крохмалю. Після промиваємо картопля в воді.
свинина тушкована з картоплею, гарбузом та морквою - фото крок 3
3. Очищаємо моркву і цибулю. Дрібно нарізаємо цибулю, а морква нарізаємо трохи крупніше. У рослинному маслі, до прозорості спассеруем половину нарізаної цибулі. Тепер додаємо м'яса, і хвилин тридцять із закритою кришкою тушкуємо на невеликому вогні. Потім додаємо картоплю і тушкуємо хвилин п'ятнадцять ще. Перчимо і солимо.
свинина тушкована з картоплею, гарбузом та морквою - фото крок 4
4. Очищаємо від шкірки гарбуз і крупно її нарізаємо. Що залишився лук спассеруем з морквою, потім додаємо шматочки гарбуза і хвилин п'ятнадцять тушкуємо ще. Помішуємо і підливати біле вино. Хвилин за п'ять до закінчення додаємо подрібненого часнику і паприки.
свинина тушкована з картоплею, гарбузом та морквою - фото крок 5
5. М'ясо з картоплею викладаємо в тарілку, додаємо тушковану з морквою гарбуз і прикрашаємо петрушкою.

Схожі рецепти