Свинина тушкована з картоплею, гарбузом та морквою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тушкованою свинини з гарбузом, морквою і картоплею. Тушкована з даного рецептом свинина з овочами припаде до смаку багатьом.
Дуже добре поєднуються свинина і гарбуз, це поєднання не тільки корисне, але і дуже смачне. У гарбузі міститься величезна кількість корисних речовин і вітамінів.
- Хміль-сунелі - 1 щіпка
- Свинячий гуляш - 500 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Цибуля - 2 штуки
- Перець і сіль - - За смаком
- Морква - 1 штука
- Рослинної олії - 30 мілілітрів
- Гарбуз - 300 грам
- Вино столове біле - 300 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
1. В першу чергу добре промиваємо свинячий гуляш, білим вином його заливаємо і прибираємо на цілу ніч в холодильник. Після того як м'ясо промаринуется, викладаємо його на суху сковороду і злегка обсмажуємо, поки воно не підрум'яниться.
2. Очищаємо картоплю, промиваємо його і невеликими шматочками нарізаємо. Тепер теплою водою, приблизно градусів шістдесят, картопля заливаємо і хвилин на двадцять залишаємо, це потрібно робити для видалення крохмалю. Після промиваємо картопля в воді.
3. Очищаємо моркву і цибулю. Дрібно нарізаємо цибулю, а морква нарізаємо трохи крупніше. У рослинному маслі, до прозорості спассеруем половину нарізаної цибулі. Тепер додаємо м'яса, і хвилин тридцять із закритою кришкою тушкуємо на невеликому вогні. Потім додаємо картоплю і тушкуємо хвилин п'ятнадцять ще. Перчимо і солимо.
4. Очищаємо від шкірки гарбуз і крупно її нарізаємо. Що залишився лук спассеруем з морквою, потім додаємо шматочки гарбуза і хвилин п'ятнадцять тушкуємо ще. Помішуємо і підливати біле вино. Хвилин за п'ять до закінчення додаємо подрібненого часнику і паприки.
5. М'ясо з картоплею викладаємо в тарілку, додаємо тушковану з морквою гарбуз і прикрашаємо петрушкою.