Рецепт Свинина, тушкована з гарбузом і лисичками фото

Свинина, тушкована з гарбузом і лисичками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінне, ситне блюдо для вечері. Гарбуз настільки універсальний овоч, що з її допомогою можна приготувати безліч страв. І м'ясні страви не виняток!

Опис приготування:

Гарбуз можна потерти на тертці або ж нарізати дрібними кубиками. Якщо ви хочете, щоб страва була більш ситним, то можна додати картоплю. Вийде смачне рагу.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Лісіцкі - 300 грам
  • Гарбуз - 300 грам
  • Вино біле сухе - 100 грам
  • Вершки 20% - 100 грам
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 3-4 зубчиків
свинина, тушкована з гарбузом і лисичками - фото крок 1
Свинину наріжте шматочками і обсмажте. Потім додайте нарізану цибулю і смажте всі разом на 3-5 хвилин.
свинина, тушкована з гарбузом і лисичками - фото крок 2
Dobavyte Лисички. Підлити трохи білого вина і тушкуйте під кришкою хвилин 20.
свинина, тушкована з гарбузом і лисичками - фото крок 3
Гарбуз натріть на тертці.
свинина, тушкована з гарбузом і лисичками - фото крок 4
Додайте гарбуз до м'яса. Підлити трохи вершків. Посоліть і тушкуйте все разом ще хвилин 15. При необхідності можна підлити трохи води.
свинина, тушкована з гарбузом і лисичками - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти