Свинина, тушкована з гарбузом і лисичками
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне, ситне блюдо для вечері. Гарбуз настільки універсальний овоч, що з її допомогою можна приготувати безліч страв. І м'ясні страви не виняток!
Гарбуз можна потерти на тертці або ж нарізати дрібними кубиками. Якщо ви хочете, щоб страва була більш ситним, то можна додати картоплю. Вийде смачне рагу.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Лісіцкі - 300 грам
- Гарбуз - 300 грам
- Вино біле сухе - 100 грам
- Вершки 20% - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Часник - 3-4 зубчиків
Свинину наріжте шматочками і обсмажте. Потім додайте нарізану цибулю і смажте всі разом на 3-5 хвилин.
Dobavyte Лисички. Підлити трохи білого вина і тушкуйте під кришкою хвилин 20.
Гарбуз натріть на тертці.
Додайте гарбуз до м'яса. Підлити трохи вершків. Посоліть і тушкуйте все разом ще хвилин 15. При необхідності можна підлити трохи води.
Смачного!