Запечена свинина з гарбузом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування свинини, запеченої з гарбузом. У процесі приготування блюдо виходить яскравим, святковим і дуже смачним.
Головне в цій страві правильно вибрати м'ясо. Гарбуз дуже добре поєднується зі свининою, особливо якщо м'ясо і гарбуз запікати.
- Паприка - 1 Чайна ложка
 - Свинини - 700 грам (нежирної )
 - Петрушка - 6 штук
 - Гарбузи - 500 грам
 - Рослинна олія - 30 мілілітрів
 - Ріпчаста цибуля - 2 штуки
 - Перець і сіль - - За смаком
 - Сметани або майонезу - 4 Ст. Ложки
 

1. Тоненькими пластами нарізаємо свинину, як для відбивних, злегка можна відбити. Можна не відбивати, якщо в м'ясі є тонкі прошарки жиру. Тонкими кружечками нарізаємо гарбуз, приблизна товщина - один сантиметр.

2. Очищаємо цибулю і каблучок його нарізаємо. Лук можна збризнути соком лимона.

3. Рослинним маслом змащуємо форму для запікання, краще змащувати соняшниковою олією. Гуртки гарбуза викладаємо у форму, можна трохи їх обрізати.

4. На гарбуз укладаємо шматочки м'яса, цибуля ложем зверху на м'ясо, сметаною або майонезом змащуємо зверху лука.

5. Всю поверхню рівномірно і акуратно змащуємо майонезом, зверху притрусити чорним перцем, каррі і паприкою.

6. Хвилин на сорок-сорок п'ять відправляємо запікатися в духову шафу, вогонь середній. Потім викладаємо на тарілки і прикрашаємо петрушкою.