Рецепт Свинина, смажена з овочами і сливами фото

Свинина, смажена з овочами і сливами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Фрукти , Слива
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинину, смажену з овочами і сливами. Це неймовірно легке в приготуванні блюдо, яке забере у вас всього якихось 15 хвилин! Стане в нагоді восени!

Опис приготування:

Це дійсно один з найлегших в приготуванні гарячих страв, так як сам процес приготування не займе у вас більше 15 хвилин! м'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить дуже соковитим і ніжним завдяки тому, що солимо ми його в кінці. Зауважте, що м'ясо для цього рецепта бажано вибирати, як на шашлик, щоб воно добре і швидко обсмажити. Подавати таку страву можна як самостійно, так і з гарніром.

  • Свинина - 200 грам
  • Морква - 100 грам
  • Зливи без кісточок - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Перець болгарський - 100 грам
  • Часник - 10 грам
  • Базилік - 20 грам
  • Бальзамічний ускус - 20 грам
свинина, смажена з овочами і сливами - фото крок 1
1. Всі овочі наріжте смужками, сливи відокремте від кісточок. М'ясо наріжте тонкими смужками (як на бефстроганов). Обсмажте його на розігрітій з вершковим маслом сковороді. Поки одна сторона не зготується, а верх не побіліє, не перевертайте його його.
свинина, смажена з овочами і сливами - фото крок 2
2. Додайте моркву, перемішайте. Додайте болгарський перець, знову перемішайте. Додайте цибулю і сливи, все перемішайте і залиште на сковороді на 3-4 хвилини.
свинина, смажена з овочами і сливами - фото крок 3
3. Додайте дрібно порізаний базилік, часник, посоліть і додайте бальзамічний оцет, через хвилину можете знімати м'ясо з плити. Смачного!

Схожі рецепти