Свинина, смажена з овочами і сливами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинину, смажену з овочами і сливами. Це неймовірно легке в приготуванні блюдо, яке забере у вас всього якихось 15 хвилин! Стане в нагоді восени!
Це дійсно один з найлегших в приготуванні гарячих страв, так як сам процес приготування не займе у вас більше 15 хвилин! м'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить дуже соковитим і ніжним завдяки тому, що солимо ми його в кінці. Зауважте, що м'ясо для цього рецепта бажано вибирати, як на шашлик, щоб воно добре і швидко обсмажити. Подавати таку страву можна як самостійно, так і з гарніром.
- Свинина - 200 грам
- Морква - 100 грам
- Зливи без кісточок - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Перець болгарський - 100 грам
- Часник - 10 грам
- Базилік - 20 грам
- Бальзамічний ускус - 20 грам
1. Всі овочі наріжте смужками, сливи відокремте від кісточок. М'ясо наріжте тонкими смужками (як на бефстроганов). Обсмажте його на розігрітій з вершковим маслом сковороді. Поки одна сторона не зготується, а верх не побіліє, не перевертайте його його.
2. Додайте моркву, перемішайте. Додайте болгарський перець, знову перемішайте. Додайте цибулю і сливи, все перемішайте і залиште на сковороді на 3-4 хвилини.
3. Додайте дрібно порізаний базилік, часник, посоліть і додайте бальзамічний оцет, через хвилину можете знімати м'ясо з плити. Смачного!