Свинина по-сичуаньської
(покроковий рецепт з фото)
Іноді так хочеться спробувати щось незвичайне і екзотичне. А як щодо звичайної свинини приготовленої незвичайним способом? ! неймовірно яскраве, соковите і пікантне блюдо спеціально для вас.
На мій погляд, коли душа просить екзотики, цей простий рецепт свинини по-сичуаньської якраз те, що потрібно. Він дійсно досить легкий, ну і продукти тут цілком звичайні, принаймні, для сучасної людини. Тому я пропоную вам сьогодні, замість того щоб йти в ресторан, приготувати свинину по-сичуаньської в домашніх умовах. А чому б і ні, адже так ви вб'єте відразу двох зайців: порадуєте рідних незвичайним вечерею і потішите своє самолюбство, приготувавши самостійно заморське страва. Повірте мені, зроблена будинку на плиті така свинина ні чим не гірше ніж у професійних кухарів, так що без страху приступайте до справи, а мій рецепт свинини по-сичуаньської з фото допоможе вам.
- Файл Svino - 200 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки(1 - в маринад, 1 - в соус)
- Білок яєчний - 1 штука
- Жир свинячий топлений - 300 грам
- Перець болгарський солодкий - 3 штуки
- Перець гострий червоний - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Соус соєвий - 3-4 Ст. Ложок
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Бульйон курячий - 0, 5 склянки