Рецепт Свинина по-сичуаньської фото

Свинина по-сичуаньської
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Іноді так хочеться спробувати щось незвичайне і екзотичне. А як щодо звичайної свинини приготовленої незвичайним способом? ! неймовірно яскраве, соковите і пікантне блюдо спеціально для вас.

Опис приготування:

На мій погляд, коли душа просить екзотики, цей простий рецепт свинини по-сичуаньської якраз те, що потрібно. Він дійсно досить легкий, ну і продукти тут цілком звичайні, принаймні, для сучасної людини. Тому я пропоную вам сьогодні, замість того щоб йти в ресторан, приготувати свинину по-сичуаньської в домашніх умовах. А чому б і ні, адже так ви вб'єте відразу двох зайців: порадуєте рідних незвичайним вечерею і потішите своє самолюбство, приготувавши самостійно заморське страва. Повірте мені, зроблена будинку на плиті така свинина ні чим не гірше ніж у професійних кухарів, так що без страху приступайте до справи, а мій рецепт свинини по-сичуаньської з фото допоможе вам.

  • Файл Svino - 200 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки(1 - в маринад, 1 - в соус)
  • Білок яєчний - 1 штука
  • Жир свинячий топлений - 300 грам
  • Перець болгарський солодкий - 3 штуки
  • Перець гострий червоний - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
  • Соус соєвий - 3-4 Ст. Ложок
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон курячий - 0, 5 склянки
свинина по-сичуаньської - фото крок 1
Свинину промиваємо і обсушуємо, потім нарізаємо середніми кубиками, солимо. У мисці змішуємо яєчний білок і крохмаль і опускаємо в цю суміш м'ясо, виймаємо і ставимо на 10-15 хвилин в холодильник.
свинина по-сичуаньської - фото крок 2
Моєму болгарський і гострий перець і видаляємо з нього насіння, нарізаємо на невеликі шматочки.
свинина по-сичуаньської - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді половину жиру і обсмажуємо на ньому солодкий і гіркий перець.
свинина по-сичуаньської - фото крок 4
В іншій сковороді розігріваємо другу половину жиру і обсмажуємо на ньому свинину з усіх боків до рум'яної скоринки, смажить треба на сильному вогні.
свинина по-сичуаньської - фото крок 5
Перекладаємо м'ясо в миску, а на сковороді починаємо смажити нарізану дрібно цибулю і часник, поки він не стане золотистим.
свинина по-сичуаньської - фото крок 6
Тепер викладаємо м'ясо, цибуля і перець в одну сковороду, додаємо горілку, цукор і соєвий соус, перемішуємо і тушкуємо все на повільному вогні під кришкою протягом 10 хвилин. Потім необхідно розвести крохмаль, що залишився в бульйоні і влити цю рідину на сковороду. Тепер збільшуємо вогонь і смажимо все помішуючи приблизно 5-7 хвилин. Готову страву подаємо з рисом і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти