Рецепт Курка по-сичуаньської фото

Курка по-сичуаньської
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Відмінний рецепт китайської кухні! це курочка, безсумнівно, сподобається всім любителям екзотичних страв і гостренького, а приготуємо ми її легко і досить швидко.

Страви китайської кухні завжди досить гострі і в них завжди використовується багато овочів, напевно, саме тому вона мені так подобається. А цей простий рецепт курки по-сичуаньської один з моїх найулюбленіших, якщо говорити про азіатську кухні. Він неймовірно легкий в приготуванні, і не бійтеся, що вас щось може не вийде! Тут головне почати, а вже в процесі ви й самі не помітите, як в чудовому настрої впораєтеся з поставленим завданням. Особисто у мене так і буває: як тільки я починаю нарізати все це велика кількість яскравих овочів, я так надихати, що навіть і не помічаю, як проходить час. А для вас цей рецепт приготування курки по-сичуаньської стане відмінним знайомством з колоритною китайською кухнею, можливо, виявиться, що ви її шанувальник.

  • Грудка куряча - 800 грам
  • Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 чайних ложки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець солодкий червоний - 1 штука
  • Перець чилі червоний - 1 штука
  • Масло рослинне - - За смаком
курка по-сичуаньської - фото крок 1
Грудку гарненько промиваємо під холодною водою і чекаємо, поки вона трохи обсохне, потім нарізаємо її на невеликі шматочки.
курка по-сичуаньської - фото крок 2
Тепер додаємо до неї соєвий соус і всипаємо кукурудзяний крохмаль, перемішуємо. Ставимо курку на пів години в холодильник.
курка по-сичуаньської - фото крок 3
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому промаринуватися курку з усіх боків 7-10 хвилин.
курка по-сичуаньської - фото крок 4
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями, морква і солодкий перець брусками, а чилі нарізаємо дрібно. Перекладаємо обсмажену курочку в тарілку, а на сковороді починаємо обсмажувати овощі.Жарім на сильному вогні 5-7 хвилин, помішуючи. Можете при бажанні додати трохи соєвого соусу.
курка по-сичуаньської - фото крок 5
Перемішуємо обсмажені овочі і курку і подаємо з відвареним рисом. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти