Рецепт Курка по-сичуаньської фото

Курка по-сичуаньської
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінний рецепт китайської кухні! це курочка, безсумнівно, сподобається всім любителям екзотичних страв і гостренького, а приготуємо ми її легко і досить швидко.

Опис приготування:

Страви китайської кухні завжди досить гострі і в них завжди використовується багато овочів, напевно, саме тому вона мені так подобається. А цей простий рецепт курки по-сичуаньської один з моїх найулюбленіших, якщо говорити про азіатську кухні. Він неймовірно легкий в приготуванні, і не бійтеся, що вас щось може не вийде! Тут головне почати, а вже в процесі ви й самі не помітите, як в чудовому настрої впораєтеся з поставленим завданням. Особисто у мене так і буває: як тільки я починаю нарізати все це велика кількість яскравих овочів, я так надихати, що навіть і не помічаю, як проходить час. А для вас цей рецепт приготування курки по-сичуаньської стане відмінним знайомством з колоритною китайською кухнею, можливо, виявиться, що ви її шанувальник.

  • Грудка куряча - 800 грам
  • Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 чайних ложки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець солодкий червоний - 1 штука
  • Перець чилі червоний - 1 штука
  • Масло рослинне - - За смаком
курка по-сичуаньської - фото крок 1
Грудку гарненько промиваємо під холодною водою і чекаємо, поки вона трохи обсохне, потім нарізаємо її на невеликі шматочки.
курка по-сичуаньської - фото крок 2
Тепер додаємо до неї соєвий соус і всипаємо кукурудзяний крохмаль, перемішуємо. Ставимо курку на пів години в холодильник.
курка по-сичуаньської - фото крок 3
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому промаринуватися курку з усіх боків 7-10 хвилин.
курка по-сичуаньської - фото крок 4
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями, морква і солодкий перець брусками, а чилі нарізаємо дрібно. Перекладаємо обсмажену курочку в тарілку, а на сковороді починаємо обсмажувати овощі.Жарім на сильному вогні 5-7 хвилин, помішуючи. Можете при бажанні додати трохи соєвого соусу.
курка по-сичуаньської - фото крок 5
Перемішуємо обсмажені овочі і курку і подаємо з відвареним рисом. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти