Курка по-сичуаньської
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт китайської кухні! це курочка, безсумнівно, сподобається всім любителям екзотичних страв і гостренького, а приготуємо ми її легко і досить швидко.
Страви китайської кухні завжди досить гострі і в них завжди використовується багато овочів, напевно, саме тому вона мені так подобається. А цей простий рецепт курки по-сичуаньської один з моїх найулюбленіших, якщо говорити про азіатську кухні. Він неймовірно легкий в приготуванні, і не бійтеся, що вас щось може не вийде! Тут головне почати, а вже в процесі ви й самі не помітите, як в чудовому настрої впораєтеся з поставленим завданням. Особисто у мене так і буває: як тільки я починаю нарізати все це велика кількість яскравих овочів, я так надихати, що навіть і не помічаю, як проходить час. А для вас цей рецепт приготування курки по-сичуаньської стане відмінним знайомством з колоритною китайською кухнею, можливо, виявиться, що ви її шанувальник.
- Грудка куряча - 800 грам
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 2 чайних ложки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець солодкий червоний - 1 штука
- Перець чилі червоний - 1 штука
- Масло рослинне - - За смаком