Свинина по-східному
(покроковий рецепт з фото)
Все що нам потрібно для смачного і незвичайного вечері - це гарний настрій і відмінний рецепт. Сьогодні ми приготуємо ароматну і пряну свинину по-східному, яка не залишить до себе байдужих.
Я не дуже люблю одноманітність, в тому числі і в їжі, тому досить часто експериментую на кухні, і сьогодні я хочу поділитися з вами простим рецептом свинини по-східному. Це дійсно дуже легкий рецепт, з яким ви впораєтеся без особливих зусиль і з мінімальними витратами часу. А мяско виходить неймовірно соковите і м'яке, трохи пряне і гостреньке, загалом, з незвичайним східним смаком. І якщо ви дійсно хочете трохи урізноманітнити свій повсякденний раціон, то краще цього рецепта приготування свинини по-східному годі й шукати. А якщо ви не дуже любите, коли в м'ясі присутній родзинки, то ви можете його і не додавати, без нього виходить теж дуже смачно. Загалом, сміливо експериментуйте, можливо, ви зможете поліпшити цей рецепт і надати йому новий незвичайний відтінок.
- Свинина - 400 грам
- Чай чорний - 1 Ст. Ложка
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 склянки
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Koriandr - 1/8 чайних ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Горіх мускатний - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком (чорний та червоний )