Рецепт Свинина по-східному фото

Свинина по-східному
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Все що нам потрібно для смачного і незвичайного вечері - це гарний настрій і відмінний рецепт. Сьогодні ми приготуємо ароматну і пряну свинину по-східному, яка не залишить до себе байдужих.

Я не дуже люблю одноманітність, в тому числі і в їжі, тому досить часто експериментую на кухні, і сьогодні я хочу поділитися з вами простим рецептом свинини по-східному. Це дійсно дуже легкий рецепт, з яким ви впораєтеся без особливих зусиль і з мінімальними витратами часу. А мяско виходить неймовірно соковите і м'яке, трохи пряне і гостреньке, загалом, з незвичайним східним смаком. І якщо ви дійсно хочете трохи урізноманітнити свій повсякденний раціон, то краще цього рецепта приготування свинини по-східному годі й шукати. А якщо ви не дуже любите, коли в м'ясі присутній родзинки, то ви можете його і не додавати, без нього виходить теж дуже смачно. Загалом, сміливо експериментуйте, можливо, ви зможете поліпшити цей рецепт і надати йому новий незвичайний відтінок.

  • Свинина - 400 грам
  • Чай чорний - 1 Ст. Ложка
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 склянки
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
  • Koriandr - 1/8 чайних ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Горіх мускатний - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком (чорний та червоний )
свинина по-східному - фото крок 1
Чорний чай заливаємо одним склянкою окропу і чекаємо, поки він завариться. Тепер переливаємо чай в іншу ємність через сито, щоб позбутися від чаїнок. Додаємо ще одну склянку окропу і викладаємо в чай ​​попередньо промиті родзинки, залишаємо його розмокати.
свинина по-східному - фото крок 2
Свинину гарненько промиваємо під холодною водою і даємо обсохнути. Потім нарізаємо м'ясо на невеликі кубики зі стороною близько 2 сантиметрів.
свинина по-східному - фото крок 3
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому свинину з усіх боків до золотистої скоринки.
свинина по-східному - фото крок 4
Зменшуємо вогонь до мінімуму і вливаємо на сковороду один стакан чаю, тушкуємо м'ясо протягом 10 хвилин. Тепер солимо і додаємо всі спеції, перемішуємо і туші на повільному вогні до повної готовності м'яса. У процесі приготування в міру необхідності в сковороду треба доливати чай.
свинина по-східному - фото крок 5
За кілька хвилин до повної готовності м'яса додаємо розмочений родзинки, трохи води і гірчицю, залишаємо гаситися ще на 10-15 хвилин. На іншій сковороді обсмажити борошно, поки вона не змінить колір, потім додайте її до м'яса і перемішайте.
свинина по-східному - фото крок 6
Готове м'ясо подаємо з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти