Свинина по-гусарський
(покроковий рецепт з фото)
Дорогі господині, цей чудовий рецепт спеціально для вас! Це дуже смачне і ситне м'ясо, яке відмінно урізноманітнює ваш повсякденний стіл, а так само підійде для будь-якого свята.
Цей простий рецепт свинини по-гусарський, на мій погляд, відмінна альтернатива всім звичним для нас святкових страв з м'яса. Вже не знаю, чому у нього таку незвичну назву та не впевнена, що гусари коли-небудь пробували щось таке, але мені здається, це блюдо обов'язково б їм сподобалося. А чому б і ні, адже якщо задуматися, то тут все інгредієнти досить прості і знайомі нам, ми просто зібрали їх разом, і вийшло ось таке чудове блюдо. І тепер вам не треба ламати голову над тим, що ж новеньке і смачне приготувати на вечерю, адже це відмінне блюдо сподобається всім без винятку, принаймні, мій досвід говорить про це. Так що докуповує відсутні продукти і приступаємо до справи, а я розповім вам, як зробити свинину по-гусарський, повірте, тут немає абсолютно нічого складного.
- Свинина - 650-700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля відварна в мундирі - 3 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Майонез - 7 Ст. Ложок(2 - в маринад, 5 - на м'ясо)
- Кетчуп гострий - 7 Ст. Ложок(2 - в маринад, 5 - на м'ясо)
- Сіль - - За смаком
- Спеції - - За смаком