Рецепт Свинина по-гусарський фото

Свинина по-гусарський
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви

Дорогі господині, цей чудовий рецепт спеціально для вас! Це дуже смачне і ситне м'ясо, яке відмінно урізноманітнює ваш повсякденний стіл, а так само підійде для будь-якого свята.

Цей простий рецепт свинини по-гусарський, на мій погляд, відмінна альтернатива всім звичним для нас святкових страв з м'яса. Вже не знаю, чому у нього таку незвичну назву та не впевнена, що гусари коли-небудь пробували щось таке, але мені здається, це блюдо обов'язково б їм сподобалося. А чому б і ні, адже якщо задуматися, то тут все інгредієнти досить прості і знайомі нам, ми просто зібрали їх разом, і вийшло ось таке чудове блюдо. І тепер вам не треба ламати голову над тим, що ж новеньке і смачне приготувати на вечерю, адже це відмінне блюдо сподобається всім без винятку, принаймні, мій досвід говорить про це. Так що докуповує відсутні продукти і приступаємо до справи, а я розповім вам, як зробити свинину по-гусарський, повірте, тут немає абсолютно нічого складного.

  • Свинина - 650-700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля відварна в мундирі - 3 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Майонез - 7 Ст. Ложок(2 - в маринад, 5 - на м'ясо)
  • Кетчуп гострий - 7 Ст. Ложок(2 - в маринад, 5 - на м'ясо)
  • Сіль - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
свинина по-гусарський - фото крок 1
Свинину нарізаємо на порційні шматки, трохи відбиваємо, посипаємо сіллю і перцем. В окремому посуді змішуємо кетчуп і майонез і обмазуємо цією сумішшю м'ясо, ставимо в холодильник маринуватися на 2 годину.
свинина по-гусарський - фото крок 2
Застеляємо деко пергаментом і викладаємо не його свинину. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і кладемо на м'ясо.
свинина по-гусарський - фото крок 3
Відварену картоплю тремо на крупній тертці і акуратно викладаємо на цибулю.
свинина по-гусарський - фото крок 4
Тепер змішуємо 5 lozhem з майонезом 5 ложками кетчупу і викладаємо цю суміш на картоплю.
свинина по-гусарський - фото крок 5
Потім кладемо нарізану кружечками помідор і тертий на крупній тертці сир. Ставимо деко в розігріту до градусів духовку на 40-45 хвилин.
свинина по-гусарський - фото крок 6
Готову страву найкраще подавати з картоплею і овочевим салатом. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти