Салат гусарський з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, ситне і корисне блюдо. Адже в цьому салаті просто купа клітковини - і квасоля, і сочевиця. А також джерело всяких мікроелементів - фісташки. Загалом, насолоджуйтеся з користю для справи.
Приготуйте ситний салат для справжніх бравих гусарів. Замаринуйте протягом півгодини скибочки яловичини в суміші соусів, потім обсмажте їх на сковороді. Відваріть квасоля і сочевицю. Підготуйте заправку з оливкової олії і гранатового соусу. Виконавши підготовку, зберіть салат - покладіть на тарілку кілька листочків руколи, на неї квасоля і сочевицю. Зверху розкладіть скибочки яловичини, половинки помідорів чері, posиpьte fistashkami. Полийте заправкою і подавайте на стіл. Смачного!
- Яловичина - 200 грам
- Квасоля стручкова - 300 грам
- Сочевиця - 50 грам
- Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
- Помідори черрі - 8 штук
- Пучок руколи - 1 штука
- Оливкова олія - За смаком
- Соєвий соус - За смаком
- Гранатовий соус - За смаком
- Сіль - За смаком
- Fistashki - За смаком
Змішайте для маринаду гранатовий і соєвий соуси, а також цукор.
Наріжте яловичину тонкими скибочками і помістіть на 30 хвилин в маринад. Стручкову квасолю і сочевицю відваріть до готовності в підсоленій воді.
Мариноване м'ясо обсмажте протягом 10 хвилин на сковороді.
Змішайте для заправки оливкова олія і гранатовий соус. Покладіть на тарілку кілька листочків руколи, на неї квасоля і сочевицю. Зверху розкладіть скибочки яловичини, половинки помідорів чері, posиpьte fistashkami. Полийте заправкою і подавайте на стіл.