Рецепт Салат гусарський з яловичиною фото

Салат гусарський з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Молдавська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Смачне, ситне і корисне блюдо. Адже в цьому салаті просто купа клітковини - і квасоля, і сочевиця. А також джерело всяких мікроелементів - фісташки. Загалом, насолоджуйтеся з користю для справи.

Приготуйте ситний салат для справжніх бравих гусарів. Замаринуйте протягом півгодини скибочки яловичини в суміші соусів, потім обсмажте їх на сковороді. Відваріть квасоля і сочевицю. Підготуйте заправку з оливкової олії і гранатового соусу. Виконавши підготовку, зберіть салат - покладіть на тарілку кілька листочків руколи, на неї квасоля і сочевицю. Зверху розкладіть скибочки яловичини, половинки помідорів чері, posиpьte fistashkami. Полийте заправкою і подавайте на стіл. Смачного!

  • Яловичина - 200 грам
  • Квасоля стручкова - 300 грам
  • Сочевиця - 50 грам
  • Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
  • Помідори черрі - 8 штук
  • Пучок руколи - 1 штука
  • Оливкова олія - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком
  • Гранатовий соус - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Fistashki - За смаком
салат гусарський з яловичиною - фото крок 1
Змішайте для маринаду гранатовий і соєвий соуси, а також цукор.
салат гусарський з яловичиною - фото крок 2
Наріжте яловичину тонкими скибочками і помістіть на 30 хвилин в маринад. Стручкову квасолю і сочевицю відваріть до готовності в підсоленій воді.
салат гусарський з яловичиною - фото крок 3
Мариноване м'ясо обсмажте протягом 10 хвилин на сковороді.
салат гусарський з яловичиною - фото крок 4
Змішайте для заправки оливкова олія і гранатовий соус. Покладіть на тарілку кілька листочків руколи, на неї квасоля і сочевицю. Зверху розкладіть скибочки яловичини, половинки помідорів чері, posиpьte fistashkami. Полийте заправкою і подавайте на стіл.

Схожі рецепти