Рецепт Салат «гусарський» фото

Салат «гусарський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Молдавська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

Шукаєте смачний і оригінальний рецепт для святкового столу? Тоді пропоную вашій увазі один з таких варіантів - салат "гусарський" .

1. Рецепт приготування салату "гусарський" є досить простим. Для початку необхідно вимити і поставити варити м'ясо (краще взяти яловичину або телятину) і яйця.

2. Тим часом потрібно очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину.

3. На сковороду налити трохи олії і нагріти його. Відправити туди цибулю і підсмажити до золотистого кольору.

4. Болгарський перець вимити, очистити від хвостика і насіння. Нарізати його тонкими невеликими брусочками.

5. Маринований огірок просушити, щоб прибрати зайвий розсіл. Порізати невеликими брусочками.

6. Готове м'ясо остудити і нарізати невеликими смужками. Викласти на тарілку для подачі. Посолити і поперчити за смаком.

7. Зверху викласти смажену цибулю.

8. Зварене круто яйце очистити і нарізати тонкими смужками. Викласти зверху лука.

9. Болгарський перець покласти по краях салатника.

10. Маринований огірок викласти верхнім шаром.

11. Часник очистити і видавити через прес.

12. В окремій мисочці змішати сметану, майонез і часник. Можна поперчити або додати сушених трав за смаком.

Салат "гусарський" в домашніх умовах можна подавати до столу, при бажанні прикрасивши свіжою зеленню.

  • Нежирне м'ясо - 300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Огірок маринований - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Рецепт приготування салату "гусарський" є досить простим. Для початку необхідно вимити і поставити варити м'ясо (краще взяти яловичину або телятину) і яйця.

2. Тим часом потрібно очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину.

3. На сковороду налити трохи олії і нагріти його. Відправити туди цибулю і підсмажити до золотистого кольору.

4. Болгарський перець вимити, очистити від хвостика і насіння. Нарізати його тонкими невеликими брусочками.

5. Маринований огірок просушити, щоб прибрати зайвий розсіл. Порізати невеликими брусочками.

6. Готове м'ясо остудити і нарізати невеликими смужками. Викласти на тарілку для подачі. Посолити і поперчити за смаком.

7. Зверху викласти смажену цибулю.

8. Зварене круто яйце очистити і нарізати тонкими смужками. Викласти зверху лука.

9. Болгарський перець покласти по краях салатника.

10. Маринований огірок викласти верхнім шаром.

11. Часник очистити і видавити через прес.

12. В окремій мисочці змішати сметану, майонез і часник. Можна поперчити або додати сушених трав за смаком.

Салат "гусарський" в домашніх умовах можна подавати до столу, при бажанні прикрасивши свіжою зеленню.

Схожі рецепти