Салат «гусарський»
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте смачний і оригінальний рецепт для святкового столу? Тоді пропоную вашій увазі один з таких варіантів - салат "гусарський" .
1. Рецепт приготування салату "гусарський" є досить простим. Для початку необхідно вимити і поставити варити м'ясо (краще взяти яловичину або телятину) і яйця.
2. Тим часом потрібно очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину.
3. На сковороду налити трохи олії і нагріти його. Відправити туди цибулю і підсмажити до золотистого кольору.
4. Болгарський перець вимити, очистити від хвостика і насіння. Нарізати його тонкими невеликими брусочками.
5. Маринований огірок просушити, щоб прибрати зайвий розсіл. Порізати невеликими брусочками.
6. Готове м'ясо остудити і нарізати невеликими смужками. Викласти на тарілку для подачі. Посолити і поперчити за смаком.
7. Зверху викласти смажену цибулю.
8. Зварене круто яйце очистити і нарізати тонкими смужками. Викласти зверху лука.
9. Болгарський перець покласти по краях салатника.
10. Маринований огірок викласти верхнім шаром.
11. Часник очистити і видавити через прес.
12. В окремій мисочці змішати сметану, майонез і часник. Можна поперчити або додати сушених трав за смаком.
Салат "гусарський" в домашніх умовах можна подавати до столу, при бажанні прикрасивши свіжою зеленню.
- Нежирне м'ясо - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Огірок маринований - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
2. Тим часом потрібно очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину.
3. На сковороду налити трохи олії і нагріти його. Відправити туди цибулю і підсмажити до золотистого кольору.
4. Болгарський перець вимити, очистити від хвостика і насіння. Нарізати його тонкими невеликими брусочками.
5. Маринований огірок просушити, щоб прибрати зайвий розсіл. Порізати невеликими брусочками.
6. Готове м'ясо остудити і нарізати невеликими смужками. Викласти на тарілку для подачі. Посолити і поперчити за смаком.
7. Зверху викласти смажену цибулю.
8. Зварене круто яйце очистити і нарізати тонкими смужками. Викласти зверху лука.
9. Болгарський перець покласти по краях салатника.
10. Маринований огірок викласти верхнім шаром.
11. Часник очистити і видавити через прес.
12. В окремій мисочці змішати сметану, майонез і часник. Можна поперчити або додати сушених трав за смаком.
Салат "гусарський" в домашніх умовах можна подавати до столу, при бажанні прикрасивши свіжою зеленню.