М'ясо по-гусарський
(покроковий рецепт з фото)
Придумати нове блюдо на вечерю завжди непросто. Для тих, хто втомився ламати голову - легке, цікаве і смачне блюдо, приготувати яке досить просто. Пропоную Вашій увазі - м'ясо по-гусарський!
Чекаєте свого голодного чоловіка з роботи? Або збираєтеся зустрічати гостей? В будь-якому випадку, у мене є те, що вас зацікавить. Рецепт приготування м'яса по-гусарський дозволяє досить просто, без великих зусиль, і зі звичайних інгредієнтів приготувати дуже гідне блюдо, яке можна подавати навіть на святковий стіл. Рецепт цей хороший своєю нехитрістю і в той же час оригінальністю. Спробуємо приготувати? Читайте рецепт м'яса по-гусарський з фото!
- Свинина - 1 кілограм
- Морква - 200 грам
- Цибуля - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- 70% оцет - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Бульйонний кубик - 1 штука
- Сіль, спеції - - За смаком
Наріжте м'ясо невеликими брусочками.
Цибуля наріжте півкільцями, а моркву натріть на крупній тертці.
У глибокій мисці змішайте м'ясо, овочі, томатну пасту, оцет і видавлений часник. Поставте в холодильник і дайте промаринуватися 1 час.
Після того, як м'ясо промаринувалося, викладіть все на сковороду і обсмажуйте на рослинному маслі протягом 30-40 хвилин.
У мисці розведіть крохмаль і бульйонний кубик в підлозі літрі теплої води. Додайте суміш в сковороду за 10 хвилин до готовності. Подавайте м'ясо зі свіжою зеленню. Смачного!