Свинина по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Ситно, смачно, святково, подобається всім без винятку, звичайно ж, всі ми знаємо, про яке блюді йде зараз язик, адже жодне свято не обходиться без нього - це ароматна свинина по-французьки.
Що може бути простіше і смачніше ніж цей чудовий рецепт приготування свинини по-французьки, адже це блюдо завжди проходить на ура на будь-якому святі. І особисто я вважаю, що воно повинно зайняти почесне місце серед інших рецептів, адже це блюдо дійсно універсальне. Ну, ви подумайте самі: намічається велике свято, що ми будемо робити - свинину по-французьки, нагрянули несподівані гості, ніж їх пригостити - відповідь той же, ну а якщо треба приготувати щось смачненьке чоловікові на вечерю, то без цього простого рецепту свинини по-французьки вже точно не обійтися. Загалом, це блюдо не раз виручало будь-якого з нас, але ж вся його принадність у тому, що воно ідеально поєднує в собі простоту приготування і приголомшливий смак, і я не знаю жодної людини, яка б не любила таке мяско. Тому давайте, не довго думаючи, приготуємо його і сьогодні, ніж порадуємо всю свою сім'ю.
- Свинина - 300 грам
- Картопля - 7-8 штук
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком