Рецепт Свинина по-французьки фото

Свинина по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , М'ясо по французьки , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ситно, смачно, святково, подобається всім без винятку, звичайно ж, всі ми знаємо, про яке блюді йде зараз язик, адже жодне свято не обходиться без нього - це ароматна свинина по-французьки.

Опис приготування:

Що може бути простіше і смачніше ніж цей чудовий рецепт приготування свинини по-французьки, адже це блюдо завжди проходить на ура на будь-якому святі. І особисто я вважаю, що воно повинно зайняти почесне місце серед інших рецептів, адже це блюдо дійсно універсальне. Ну, ви подумайте самі: намічається велике свято, що ми будемо робити - свинину по-французьки, нагрянули несподівані гості, ніж їх пригостити - відповідь той же, ну а якщо треба приготувати щось смачненьке чоловікові на вечерю, то без цього простого рецепту свинини по-французьки вже точно не обійтися. Загалом, це блюдо не раз виручало будь-якого з нас, але ж вся його принадність у тому, що воно ідеально поєднує в собі простоту приготування і приголомшливий смак, і я не знаю жодної людини, яка б не любила таке мяско. Тому давайте, не довго думаючи, приготуємо його і сьогодні, ніж порадуємо всю свою сім'ю.

  • Свинина - 300 грам
  • Картопля - 7-8 штук
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
свинина по-французьки - фото крок 1
Для початку очищаємо картоплю, промиваємо його під холодною водою і нарізаємо на пластинки. Я намагаюся робити їх більш тонкий, тоді вона краще і швидше пропікаються.
свинина по-французьки - фото крок 2
Свинину промиваємо під водою і висушуємо за допомогою паперової серветки. Потім нарізаємо на порційні шматки шириною приблизно 1 сантиметр і гарненько відбиваємо їх.
свинина по-французьки - фото крок 3
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями або кільцями, сир трьом на крупній тертці.
свинина по-французьки - фото крок 4
Тепер беремо форму для запікання і починаємо викладати шари, першим йде картопля, його необхідно трохи посолити і поперчити.
свинина по-французьки - фото крок 5
Потім викладаємо відбите м'ясо, його так посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.
свинина по-французьки - фото крок 6
Тепер викладаємо нарізану цибулю.
свинина по-французьки - фото крок 7
Далі змащуємо верхній шар майонезом так, що не залишалося непокритих ділянок, і посипаємо тертим сиром. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 40-50 хвилин. От і все, наше м’ясо готове! Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти