Рецепт Свинина по-французьки фото

Свинина по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, М'ясо по французьки, Відбивні

Ситно, смачно, святково, подобається всім без винятку, звичайно ж, всі ми знаємо, про яке блюді йде зараз язик, адже жодне свято не обходиться без нього - це ароматна свинина по-французьки.

Що може бути простіше і смачніше ніж цей чудовий рецепт приготування свинини по-французьки, адже це блюдо завжди проходить на ура на будь-якому святі. І особисто я вважаю, що воно повинно зайняти почесне місце серед інших рецептів, адже це блюдо дійсно універсальне. Ну, ви подумайте самі: намічається велике свято, що ми будемо робити - свинину по-французьки, нагрянули несподівані гості, ніж їх пригостити - відповідь той же, ну а якщо треба приготувати щось смачненьке чоловікові на вечерю, то без цього простого рецепту свинини по-французьки вже точно не обійтися. Загалом, це блюдо не раз виручало будь-якого з нас, але ж вся його принадність у тому, що воно ідеально поєднує в собі простоту приготування і приголомшливий смак, і я не знаю жодної людини, яка б не любила таке мяско. Тому давайте, не довго думаючи, приготуємо його і сьогодні, ніж порадуємо всю свою сім'ю.

  • Свинина - 300 грам
  • Картопля - 7-8 штук
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
свинина по-французьки - фото крок 1
Для початку очищаємо картоплю, промиваємо його під холодною водою і нарізаємо на пластинки. Я намагаюся робити їх більш тонкий, тоді вона краще і швидше пропікаються.
свинина по-французьки - фото крок 2
Свинину промиваємо під водою і висушуємо за допомогою паперової серветки. Потім нарізаємо на порційні шматки шириною приблизно 1 сантиметр і гарненько відбиваємо їх.
свинина по-французьки - фото крок 3
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями або кільцями, сир трьом на крупній тертці.
свинина по-французьки - фото крок 4
Тепер беремо форму для запікання і починаємо викладати шари, першим йде картопля, його необхідно трохи посолити і поперчити.
свинина по-французьки - фото крок 5
Потім викладаємо відбите м'ясо, його так посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.
свинина по-французьки - фото крок 6
Тепер викладаємо нарізану цибулю.
свинина по-французьки - фото крок 7
Далі змащуємо верхній шар майонезом так, що не залишалося непокритих ділянок, і посипаємо тертим сиром. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 40-50 хвилин. От і все, наше м’ясо готове! Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти