Свинина по-бургундські
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і ніжне мяско, яке ми будемо готувати у вині, відноситься до французької кухні, воно відмінно підійде для романтичної вечері, а так само для святкового обіду в колі сім'ї.
Я відразу хочу зауважити, що даний рецепт свинини по-бургундські не є традиційно французьким блюдом, а лише його спрощеним і адаптованим варіантом, адже коли язик йде про приготування м'яса у французькому регіоні Бургундія, то там використовують виключно яловичину. Однак на нашій території все-таки саме свинина набула широкого поширення, і найчастіше ми готуємо всі страви з неї. Так і в моїй ситуації: я дуже хотіла зробити що-небудь смачненьке і згадала про цей рецепт, в холодильнику був шматочок свинини, тому з ним і вирішила приготувати. Вийшло, на мій погляд, Проте смачно, ніж з яловичиною, всім дуже сподобалося, особливо чоловікові, так що я вважаю, що мій експеримент вдався, і якщо вас зацікавив цей рецепт, то я з задоволенням розповім вам, як приготувати свинину по-бургундські.
- Свинина - 1-1, 5 кілограма
- Перець болгарський - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Гриби гливи - 400 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вино червоне - 500 мілілітрів
- Масло рослинне - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець мелений - - За смаком