Рецепт Яловичина у вині по-бургундські фото

Яловичина у вині по-бургундські
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Французи - великі любителі гасити м'ясо у вині і це, звичайно, досить смачно. Яловичина у вині по-бургундські відніме у вас небагато часу і порадує ніжністю, смаком і прекрасним ароматом.

Опис приготування:

Яловичина у вині по-бургундські готується в духовці при невеликій температурі три години. Звичайно, воно буде дуже м'яким і ніжним! Спочатку обсмажити м'ясо на сильно розігрітій сковороді до золотистого кольору. Це як би запечатає м'ясо і воно збережеться соковитим. Суміш трав, спецій, овочів і вина дасть блюду тонкий аромат. До речі, готову страву завжди шалений пахне. Подайте яловичину у вині по-бургундські з картопляним пюре і насолоджуйтеся! Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 300 грам
  • Вино червоне сухе - 500 мілілітрів
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чебрець - 4 штуки (гілочка)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Томат - 1 Ст. Ложка
яловичина у вині по-бургундські - фото крок 1
М'ясо порізати шматочками.
яловичина у вині по-бургундські - фото крок 2
Обсмажити м'ясо до золотистого кольору.
яловичина у вині по-бургундські - фото крок 3
М'ясо зняти зі сковороди і влити в неї вино.
яловичина у вині по-бургундські - фото крок 4
Додати до вина воду, томатну пасту. Довести до кипіння.
яловичина у вині по-бургундські - фото крок 5
М'ясо скласти в казанок, залити вином і додати всі інші інгредієнти.
яловичина у вині по-бургундські - фото крок 6
Накрити кришкою і тушкувати в духовці 2, 5-3 годин 170 градусах.
яловичина у вині по-бургундські - фото крок 7
Соус процідити через сито.
яловичина у вині по-бургундські - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти