Суші-сендвічі
(покроковий рецепт з фото)
Риба та морепродукти, Птах, Морепродукти, Курка, Зелень, Куряче філе, Крупи, Мал, Листя салату, Водорості
Пропоную вам дізнатися, як приготувати суші-сендвічі - відмінний варіант перекусу, який можна взяти в ланч-бокс на роботу і насолоджуватися корисною їжею під час обіду. Обов'язково спробуйте!
Навряд чи вам вдасться знайти більш ситний варіант приготування сендвіча, ніж суші-сендвіч: поєднання рису, курячого філе і соусу. Такі сендвічі дуже зручно брати в ланч-бокс в якості перекусу або повноцінного обіду. Настійно рекомендую в якості доповнення взяти овочі: селера, брокколі або помідори. За бажанням ви можете замінити куряче філе м'ясом або морепродуктами, а соус зробити гострішим.
- Рис для суші - 200-300 грам
- Норі - 2-3 штук
- Куряче філе - 200 грам
- Салат - 1 пучок
- Соус - 1/2 склянки
1. Відваріть рис для суші і заправте його (гарячу воду змішайте з 1ч. L. Цукру, 1 немає. L. Солі, 2 ст. L. Рисового оцту). Дайте рису трохи охолонути.
2. Куряче філе розріжте і відбийте за допомогою молоточка. Додати сіль, поперчіть за смаком і обваляйте в панірувальних сухарях. Обсмажте куряче філе на олії до золотистої скоринки.
3. Приготуйте соус: майонез змішайте з солодкою гірчицею і соєвим соусом. Потім зберіть сендвіч: лист нори разверните ромбом, на середину викладіть трохи рису в формі квадрата, наверх покладіть лиття салату, соус, обсмажену курку і знову тонкий шар рису.
4. Загорніть норі в формі конверта і обмотайте харчовою плівкою, щоб сендвіч добре закріпився. Залиште на деякий час. Розріжте сендвіч навпіл і викладіть в ланч бокс. Як доповнення наріжте овочі. Смачного!