Суші «Філадельфія»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.
Секрет суші"Філадельфія" в тому, що зверху водоростей норі ще йдуть шматочки лосося. Спробуйте, дуже смачно!
Опис приготування:
Суші"Філадельфія" одні з найпопулярніших суші всіх суші-барів і японських ресторанів. Спробуйте зробити суші"Філадельфія" в домашніх умовах. Дуже просто. Напевно, одні з найбільш легко готуються суші, якщо не брати до уваги вегетаріанських з огірком і авокадо. Смачно і просто.
- Лист водорослей нори - 1 штука
- Сир"Філадельфія" - 100 грам
- Рис для суші - 130 грам
- Огірок - 1 штука
- Слабосоленої лосось - 150 грам
- Авокадо - 1 штука
Зваріть рис для суші. Бамбуковий килимок оберніть харчовою плівкою. Викладіть на килимок половину листа норі блискучою стороною вниз.
Зверху листа по всій площі викладаємо рис. Наріжте маленькими кубиками авокадо і огірок. Перемішайте з сиром"Філадельфія" і викладіть поверх рису.
І акуратно згорніть лист норі з рисом.
Поряд покладіть слабосоленої лосось.
І закрутіть суші ще раз так, щоб лосось опинився зверху.
Розріжте рулет на суші"Філадельфія" і подавайте з традиційними васабі, імбиром і соєвим соусом. Смачного.