Чізкейк «Філадельфія»
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний американський десерт можна приготувати і для звичайного вихідного дня, і до приходу гостей. Хрустка пісочна основа і ніжна начинка з сиру Філадельфія: таке поєднання підкорить всіх!
Цей американський сирний пиріг останнім часом став дуже популярним. Давайте спробуємо приготувати його будинку і отримаємо задоволення ніжним і смачним десертом. Адже рецепт приготування його не такий і складний. У цьому рецепті докладно розказано і показано, як приготувати чізкейк "філадельфія" . Якщо ви будете в точності слідувати інструкціям рецепта, у вас все вийде смачно!
- Пісочне печиво - 250-300 грам
- Вершкове масло - 160 грам
- Сир Філадельфія - 600 грам
- Цукор - 180 грам
- Вершки 33% - 200 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка (по бажанню)

Сир заздалегідь дістанемо з холодильника, а самі починаємо готувати основу чізкейку. Кришимо печиво. Не потрібно подрібнювати його в борошно, просто в дрібну крихту.

Розтопимо вершкове масло і додамо до печива.

Додаємо корицю і все ретельно перемішуємо.

Якщо у вас нероз'ємна форма для запікання, застилає її розрізаним рукавом для запікання. Викладаємо суміш з масла і печива, добре утрамбовують. Можна зробити бортики. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

Викладаємо в миску сир, додаємо цукор і на маленькій швидкості міксера перемішуємо.

По одному додаємо яйця і все на тій же швидкості перемішуємо до однорідності.

Тепер додаємо вершки і ванільний цукор, знову перемішуємо. Чи не збиваємо!

Виливаємо отриману масу на остигнула основу чізкейку. Акуратно розрівнюємо.

Ставимо форму з майбутнім чізкейк в глибоке деко і наливаємо в нього до половини воду. І ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 50-60 хвилин або трохи довше.

Чізкейк готовий, якщо у нього тремтить тільки середина. Відключаємо духовку і відкриваємо дверцята, нехай чізкейк варто ще годинку. Потім нехай охолоне повністю. Ставимо десерт в холодильник годин на 5-6.

Дістаємо чізкейк з холодильника і за краю рукава виймаємо з форми. Акуратно від'єднуємо краю рукава від чизкейка.

Ну а тепер прикрасимо наш десерт ягодами. Можна посипати какао або тертим шоколадом.

І злегка присипати цукровою пудрою… Прикрашайте на свій смак.

Відрізаємо шматочок і насолоджуємося