Рецепт Чізкейк «Філадельфія» фото

Чізкейк «Філадельфія»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Вершки, Вершковий сир, Сир
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Чізкейк

Цей класичний американський десерт можна приготувати і для звичайного вихідного дня, і до приходу гостей. Хрустка пісочна основа і ніжна начинка з сиру Філадельфія: таке поєднання підкорить всіх!

Цей американський сирний пиріг останнім часом став дуже популярним. Давайте спробуємо приготувати його будинку і отримаємо задоволення ніжним і смачним десертом. Адже рецепт приготування його не такий і складний. У цьому рецепті докладно розказано і показано, як приготувати чізкейк "філадельфія" . Якщо ви будете в точності слідувати інструкціям рецепта, у вас все вийде смачно!

  • Пісочне печиво - 250-300 грам
  • Вершкове масло - 160 грам
  • Сир Філадельфія - 600 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Вершки 33% - 200 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка (по бажанню)
чізкейк
Сир заздалегідь дістанемо з холодильника, а самі починаємо готувати основу чізкейку. Кришимо печиво. Не потрібно подрібнювати його в борошно, просто в дрібну крихту.
чізкейк
Розтопимо вершкове масло і додамо до печива.
чізкейк
Додаємо корицю і все ретельно перемішуємо.
чізкейк
Якщо у вас нероз'ємна форма для запікання, застилає її розрізаним рукавом для запікання. Викладаємо суміш з масла і печива, добре утрамбовують. Можна зробити бортики. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
чізкейк
Викладаємо в миску сир, додаємо цукор і на маленькій швидкості міксера перемішуємо.
чізкейк
По одному додаємо яйця і все на тій же швидкості перемішуємо до однорідності.
чізкейк
Тепер додаємо вершки і ванільний цукор, знову перемішуємо. Чи не збиваємо!
чізкейк
Виливаємо отриману масу на остигнула основу чізкейку. Акуратно розрівнюємо.
чізкейк
Ставимо форму з майбутнім чізкейк в глибоке деко і наливаємо в нього до половини воду. І ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 50-60 хвилин або трохи довше.
чізкейк
Чізкейк готовий, якщо у нього тремтить тільки середина. Відключаємо духовку і відкриваємо дверцята, нехай чізкейк варто ще годинку. Потім нехай охолоне повністю. Ставимо десерт в холодильник годин на 5-6.
чізкейк
Дістаємо чізкейк з холодильника і за краю рукава виймаємо з форми. Акуратно від'єднуємо краю рукава від чизкейка.
чізкейк
Ну а тепер прикрасимо наш десерт ягодами. Можна посипати какао або тертим шоколадом.
чізкейк
І злегка присипати цукровою пудрою… Прикрашайте на свій смак.
чізкейк
Відрізаємо шматочок і насолоджуємося

Схожі рецепти