Рецепт Крем «Філадельфія» фото

Крем «Філадельфія»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Вершки , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Розповім вам сьогодні, як приготувати крем"Філадельфія" . Він підійде для закуски, а також, якщо додати цукор і, наприклад, сироп або шоколад, стане ідеальним кремом для випічки. Ну що, дивимося?

Опис приготування:

Напевно, багато хто думає, що простіше піти в магазин, купити сир"Філадельфія" , перемішати його з вершками і отримати крем. Але я для себе зрозуміла, що смак крему домашнього приготування мені подобається куди більше. Так що рекомендую вам спробувати приготувати ці ласощі.

  • Молоко 3, 5% - 4 L
  • Оцет 9% - 120 мілілітрів
  • Вершки жирні - 270 мілілітрів(35%)
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
крем
Спочатку нагрійте молоко. Доведіть його до температури градусів 20, ні в якому разі не кип'ятіть. Потім додайте оцет.
крем
Продовжуючи нагрівати молоко на слабкому вогні, збирайте сир шумівкою в окрему миску.
крем
Додайте до сиру дрібку солі і почніть збивати міксером.
крем
Якщо бачите, що маса надто густа, додайте трохи води.
крем
Окремо збийте вершки до пишного стану.
крем
Перекладіть вершки до сиру, перемішайте і збийте до однорідності. Перекладіть крем в контейнер.
крем
Витримайте крем в холодильнику протягом 8 годин. От і все. Можна пригощатися.

Схожі рецепти