Крем «Філадельфія»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати крем "філадельфія" . Він підійде для закуски, а також, якщо додати цукор і, наприклад, сироп або шоколад, стане ідеальним кремом для випічки. Ну що, дивимося?
Напевно, багато хто думає, що простіше піти в магазин, купити сир "філадельфія", перемішати його з вершками і отримати крем. Але я для себе зрозуміла, що смак крему домашнього приготування мені подобається куди більше. Так що рекомендую вам спробувати приготувати ці ласощі.
- Молоко 3, 5% - 4 L
- Оцет 9% - 120 мілілітрів
- Вершки жирні - 270 мілілітрів(35%)
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
Спочатку нагрійте молоко. Доведіть його до температури градусів 20, ні в якому разі не кип'ятіть. Потім додайте оцет.
Продовжуючи нагрівати молоко на слабкому вогні, збирайте сир шумівкою в окрему миску.
Додайте до сиру дрібку солі і почніть збивати міксером.
Якщо бачите, що маса надто густа, додайте трохи води.
Окремо збийте вершки до пишного стану.
Перекладіть вершки до сиру, перемішайте і збийте до однорідності. Перекладіть крем в контейнер.
Витримайте крем в холодильнику протягом 8 годин. От і все. Можна пригощатися.