Суп зі свіжих груздів
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і ароматне блюдо - суп зі свіжих груздів. У моїй родині всі люблять гриби в будь-якому вигляді, але цей суп користується особливим успіхом. Спробуйте і ви!
Ароматний суп зі свіжих груздів зовсім не складно приготувати. Промийте та відваріть їх протягом 15 хвилин, потім наріжте соломкою. Киньте гриби в воду, доведіть до кипіння і додайте картоплю. Через 5 хвилин додайте в суп обсмажену цибулю, потім моркву і спеції. Через 5 хвилин зніміть з вогню і дайте настоятися 15-20 хвилин перед подачею на стіл. Смачного!
- Грузді - 700 грам
- Картопля - 600 грам
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Промийте та відваріть гриби протягом 15 хвилин.
Потім поріжте грузді соломкою, залийте 3, 5 літрами води і доведіть до кипіння. Після цього посоліть і киньте порізану кубиками картоплю.
Поріжте і злегка обсмажте цибулю.
Додайте його в суп через 5 хвилин після картоплі. Ще через 10 хвилин додайте моркву і спеції. Через 5 хвилин зніміть з вогню і дайте настоятися 15-20 хвилин перед подачею на стіл.