Рецепт Суп зі свинини з квасолею фото

Суп зі свинини з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Бобові, Квасоля, Крупи
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Смачний, ситний ароматний суп з квасолею - це і смачне, і поживну страву. Адже ні для кого не секрет, що в квасолі міститься багато корисних речовин. Відмінний суп для холодної пори року!

Єдиним недоліком цього супу є те, що вариться він досить довго. Та ще й квасоля перед варінням повинна постояти. Але любителів цього представника бобових ці труднощі не злякають, адже так? З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати незвичайно смачний і ароматний суп зі свинини з квасолею. Такого супу ви ще не їли, тому читаємо і готуємо!

  • Квасоля - 400 грам
  • Свинячий бочок - 200-250 грам (краще копчений)
  • Мал - 3/4 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Часник - 6-8 зубчиків (за смаком)
  • Помідори - 400 грам (консервовані у власному соку)
  • Прованські трави - 1 Ст. Ложка
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Оцет винний - 2-3 Ст. Ложок (за смаком)
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Гострий соус - 0, 5-1 чайних ложки (типу "табаско" )
  • Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток (за смаком)
суп зі свинини з квасолею - фото крок 1
Квасоля попередньо замочуємо в холодній воді години на 4, потім промиваємо її. Перекладаємо в каструлю, додамо свинячий бочок і рис. Додамо 2 літра води і варимо приблизно 1 годину з моменту закипання.
суп зі свинини з квасолею - фото крок 2
Помідори викладемо в миску, измельчим, перець харчування, прованські трави, сіль і перець.
суп зі свинини з квасолею - фото крок 3
Очистимо цибулю і часник, наріжемо досить крупно.
суп зі свинини з квасолею - фото крок 4
Через годину варіння квасоля ще не розварилася, але нам цього і не треба. Дістанемо з каструлі свинину.
суп зі свинини з квасолею - фото крок 5
Квасоля варилася в невеликій каструлі, тому перекладаю її в каструлю побільше. Додаємо помідори, цибуля, часник і приблизно 0, 5 літра гарячої води. Варимо близько 45-50 хвилин на невеликому вогні.
суп зі свинини з квасолею - фото крок 6
М'ясо розбираємо на невеликі шматочки і відправляємо назад в каструлю.
суп зі свинини з квасолею - фото крок 7
А тепер за допомогою блендера перетворюємо звичайний суп в суп-пюре, хоча тут відразу скажу, що можна подрібнювати суп не повністю, нехай у пюреподібних бульйоні будуть і цілі квасолини.
суп зі свинини з квасолею - фото крок 8
Змішуємо винний оцет, оливкова олія і гострий соус. Додаємо в суп і прибираємо каструлю з плити.
суп зі свинини з квасолею - фото крок 9
Даємо супу настоятися пару-трійку хвилин, а після можемо подавати його хоч з сухариками, хоч з вареним яйцем.

Схожі рецепти