Суп зі свинини з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простим рецептом супу зі свинини з рисом. Такий суп завжди з'їдається моментально, вже не знаю, в чому і секрет, інгредієнти все максимально прості, а суп виходить дуже смачним!
Звичайно ж, такий суп зі свинини з рисом в домашніх умовах можна готувати хоч кожен день, - як показує практика, він настільки смачний, що ні приїдається! Принаймні, мої домочадці від такого супчика просто без розуму, і часто його "замовляють" до обіду. І тут же засуджують. Так що якщо ви все ще в пошуках нового простого, але оригінального першого страви, - розповім, як зробити суп зі свинини з рисом!
- Свинина - 500 грам
- Мал - 50 грам
- Томатна паста - 125 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 3-4 штук
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Робимо бульйон. Свинину ставимо варитися, і як закипить - знімаємо піну, солимо, перчимо і додамо спеції за смаком.
2. Картопля моєму, чистим, і нарізаємо кубиками або брусочками, хто як любить. Додаємо в суп.
3. Відразу слідом за картоплею додамо рис. Цибуля, часник і моркву подрібнюємо, і обсмажити на рослинному маслі. Коли овочі стануть золотистими - додамо томатну пасту і трохи води. Тушкуємо до готовності.
4. Коли вже і картопля, і рис будуть майже готові - додамо нашу зажарку зі сковороди разом з соусом, додамо також зелень. Варимо ще 5 хвилин.
5. А тепер можна подавати! Я зазвичай овочі все перетворюю в пюре товкачем, і заправляю такий суп сметаною. І вам раджу!