Рецепт Суп «Xarco» зі свинини фото

Суп «Xarco» зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як ситного першого страви на обід хочу запропонувати вам відмінну ідею, як приготувати суп"Харчо" зі свинини, апетитний, наваристий і дуже смачний. Відмінний домашній суп!

Опис приготування:

Супчик за цим рецептом виходить остреньким, ароматним і досить ситним. Перлина грузинської кухні на вашій кухні без зайвого клопоту! Цей рецепт повинен бути в арсеналі будь-якої господині, чия сім'я любить ситні супи на основі м'яса.

  • Свинина на кістці - 400 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Стебло селери - 1 штука
  • Чилі - 1 штука
  • Мал - 1 Склянка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Томат - 1 Склянка (можна свіжі або консервовані томати)
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2-3 чайних ложок
яскраво-червоний & Quot; Xarco
1. Насамперед потрібно поставити варити бульйон. Вимийте м'ясо і викладіть в каструлю. Відведіть туди цибулину, селера, лавровий лист, перець горошок, коріандр та інші спеції за смаком. Залийте водою і доведіть до кипіння. Після зменшіть вогонь до середнього, підсолити трохи і варіть близько години до м'якості м'яса.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
2. Коли бульйон готовий, акуратно дістаньте м'ясо і остудіть трохи. Тим часом у велику каструлю налийте трохи олії і обсмажте там нарізаний кубиками цибулю до прозорості. Додайте подрібнений часник і смажте ще пару хвилин, помішуючи.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
3. Всипте в каструлю промитий і обсушену рис.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
4. І нарізаний дрібно стебло селери. Також за бажанням можна додати терту моркву.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
5. Акуратно процідіть в каструлю бульйон.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
6. Додайте томатну пасту і томат. Посоліть додатково до смаку.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
7. На середньому вогні варите все близько 15 хвилин. Паралельно відокремте м'ясо від кістки і наріжте. Викладіть в каструлю і варіть ще буквально хвилин 5.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
8. Ось практично і весь секрет, як зробити суп"Харчо" зі свинини. Залишилося тільки подрібнити петрушку і додати в каструлю. Зніміть з вогню - і можете відразу подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти