Суп «Xarco» зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Як ситного першого страви на обід хочу запропонувати вам відмінну ідею, як приготувати суп"Харчо" зі свинини, апетитний, наваристий і дуже смачний. Відмінний домашній суп!
Опис приготування:
Супчик за цим рецептом виходить остреньким, ароматним і досить ситним. Перлина грузинської кухні на вашій кухні без зайвого клопоту! Цей рецепт повинен бути в арсеналі будь-якої господині, чия сім'я любить ситні супи на основі м'яса.
- Свинина на кістці - 400 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Часник - 5-6 зубчиків
- Стебло селери - 1 штука
- Чилі - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Томат - 1 Склянка (можна свіжі або консервовані томати)
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2-3 чайних ложок
1. Насамперед потрібно поставити варити бульйон. Вимийте м'ясо і викладіть в каструлю. Відведіть туди цибулину, селера, лавровий лист, перець горошок, коріандр та інші спеції за смаком. Залийте водою і доведіть до кипіння. Після зменшіть вогонь до середнього, підсолити трохи і варіть близько години до м'якості м'яса.
2. Коли бульйон готовий, акуратно дістаньте м'ясо і остудіть трохи. Тим часом у велику каструлю налийте трохи олії і обсмажте там нарізаний кубиками цибулю до прозорості. Додайте подрібнений часник і смажте ще пару хвилин, помішуючи.
3. Всипте в каструлю промитий і обсушену рис.
4. І нарізаний дрібно стебло селери. Також за бажанням можна додати терту моркву.
5. Акуратно процідіть в каструлю бульйон.
6. Додайте томатну пасту і томат. Посоліть додатково до смаку.
7. На середньому вогні варите все близько 15 хвилин. Паралельно відокремте м'ясо від кістки і наріжте. Викладіть в каструлю і варіть ще буквально хвилин 5.
8. Ось практично і весь секрет, як зробити суп"Харчо" зі свинини. Залишилося тільки подрібнити петрушку і додати в каструлю. Зніміть з вогню - і можете відразу подавати до столу.
Смачного!
Смачного!