Суп з яловичини з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Смачний і ситний супчик з м'ясом і галушками, який дуже подобається не тільки дорослим, але і дітям. Галушки можна робити будь-якої форми - як скаже ваша фантазія.
Опис приготування:
Я люблю балувати своїх близьких незвичайними стравами. Особливо діти радіють красивим галушки, які стали чудовою альтернативою звичним макаронних виробів.
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Зелень петрушки - 20 грам
- Манна крупа - 0, 5 склянки
- Курине яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
1. Уявляю легкий класичний рецепт супу з яловичини з галушками. Для початку підготуйте всі продукти.
2. Поставте вариться м'ясо, знімаючи піну, що утворилася. Яловичина вариться до готовності близько 90 хвилин.
3. Поки вариться м'ясо, почистіть і наріжте цибулю.
4. І натріть моркву на середній терці.
5. Також наріжте картоплю.
6. Коли м'ясо звариться, відправте в бульйон картоплю і зелень, а також додайте приправи.
7. Поки картопля вариться, ви обсмажте на олії цибулю і моркву, а також відокремте м'ясо від кістки.
8. Тепер потрібно зробити галушки. Я робила їх так: поєднала борошно яйце і сіль і зліпила невеликі кульки. Тісто виходить як на локшину.
9. Коли картопля буде майже готовий, відправте в каструлю галушки, зажарку і в самому кінці зелень петрушки. Доведіть до готовності і залиште настоятися близько 20 хвилин.
10. Суп виходить насичений і дуже смачний!