Суп з вермішеллю і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і красивий супчик, яким мене в дитинстві пригощала бабуся. На щастя рецепт не забувся, і тепер він може радувати своїм смаком нові покоління.
На обід або рання вечеря в моєму домі завжди подають суп. Гарні м'ясні супи в холодну пору року, коли і зігрітися треба, і насититися. Зварена в бульйоні яловичина - дуже смачна, а моя бабуся примудряється її порізати і подати з майонезом в якості закуски. Частина яловичини вона додає в суп, а частина використовує як закуску. Виходить свого роду дві страви в одному.
- Яловичина - 300 грам
- Корінь петрушки - 50 грам
- Вермішель - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень, тертий сир - За смаком (при подачі)
1
Овочі помийте і очистіть. Картоплю порізати кубиками. Морква і корінь петрушки потріть на тертці. Цибулю дрібно порубати.
2
Промийте м'ясо і поставте варитися. Коли закипить, додайте сіль і перець за смаком. Готове м'ясо охолодіть і поріжте.
3
Цибуля, моркву і корінь петрушки разом обсмажте на добре розігрітій сковороді і киньте в киплячий бульйон. Туди ж киньте картопля.
4
Коли він звариться, додайте в суп вермішель і м'ясо. Варіть ще 5 хвилин, потім зніміть з плити і дайте настоятися.
5
Перед подачею на стіл, посипте суп з вермішеллю і яловичиною свіжою зеленню і тертим сиром.
Смачного!
Смачного!