Рецепт Суп з вермішеллю і яловичиною фото

Суп з вермішеллю і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Макарони , Яловичина , Вермішель
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ситний і красивий супчик, яким мене в дитинстві пригощала бабуся. На щастя рецепт не забувся, і тепер він може радувати своїм смаком нові покоління.

Опис приготування:

На обід або рання вечеря в моєму домі завжди подають суп. Гарні м'ясні супи в холодну пору року, коли і зігрітися треба, і насититися. Зварена в бульйоні яловичина - дуже смачна, а моя бабуся примудряється її порізати і подати з майонезом в якості закуски. Частина яловичини вона додає в суп, а частина використовує як закуску. Виходить свого роду дві страви в одному.


  • Яловичина - 300 грам
  • Корінь петрушки - 50 грам
  • Вермішель - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень, тертий сир - За смаком (при подачі)
1
Овочі помийте і очистіть. Картоплю порізати кубиками. Морква і корінь петрушки потріть на тертці. Цибулю дрібно порубати.
2
Промийте м'ясо і поставте варитися. Коли закипить, додайте сіль і перець за смаком. Готове м'ясо охолодіть і поріжте.
3
Цибуля, моркву і корінь петрушки разом обсмажте на добре розігрітій сковороді і киньте в киплячий бульйон. Туди ж киньте картопля.
4
Коли він звариться, додайте в суп вермішель і м'ясо. Варіть ще 5 хвилин, потім зніміть з плити і дайте настоятися.
5
Перед подачею на стіл, посипте суп з вермішеллю і яловичиною свіжою зеленню і тертим сиром.
Смачного!

Схожі рецепти